Νέος χώρος τέλεσης πολιτικών γάμων στο Κάβο Γκρέκο

Το ψηλότερο σημείο του Ακρωτηρίου Κάβο Γκρέκο, ο Δήμος Αγίας Νάπας επέλεξε ως νέα τοποθεσία για την τέλεση πολιτικών γάμων, δίνοντας περισσότερες επιλογές στα ζευγάρια που αποφασίζουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «στο ψηλότερο σημείο του Ακρωτηρίου Κάβο Γκρέκο, εκεί όπου καθημερινά ανατέλλει ο πρώτος ήλιος της Ευρώπης, μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο που η ίδια η φύση δημιούργησε, με θέα την ασύλληπτη ομορφιά του τοπίου κάτω από τα μοναδικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος, του απέραντου γαλάζιου χρώματος της θάλασσας και με τον ήλιο να βυθίζεται καθημερινά στη θάλασσα, ο Δήμος Αγίας Νάπας αποφάσισε στην ξεχωριστή αυτή τοποθεσία τη δημιουργία νέου χώρου τέλεσης Πολιτικών Γάμων».

Προσθέτει ότι αυτή η «πρωτοποριακή και καινοτόμα ενέργεια του Δήμου Αγίας Νάπας παγκύπρια, έχει ως στόχο την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών που προσφέρει στον τομέα των πολιτικών γάμων δίνοντας παράλληλα στο ζευγάρι που θα επιλέξει την Αγία Νάπα για τον γάμο του να έχει περισσότερες επιλογές».

Στόχος για τον Δήμο Αγίας Νάπας «είναι επίσης η αξιοποίηση και η προβολή των αξιοθέατων και μοναδικών περιοχών του Δήμου, η προσέλκυση περισσότερων ζευγαριών, ούτως ώστε η Αγίας Νάπα να καταστεί πρώτος προορισμός και στην τέλεση πολιτικών γάμων».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι «στον συγκεκριμένο χώρο δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση από πλευράς του Δήμου, παρά μόνο μία λιτή και απλή διαμόρφωση, αφού ο ίδιος ο χώρος προσφέρει τη δική του μοναδική ομορφιά».