Νέες εξελίξεις για την οικογενειακή τραγωδία στα Κλαυδιά – Στο Δικαστήριο ο 23χρονος

Νέες εξελίξεις για την οικογενειακή τραγωδία στα Κλαυδιά – Στο Δικαστήριο ο 23χρονος

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία όπου νεκρή έπεσε από το όπλο του αδελφόυ της η  21χρονη Μαρίας Χάρπα.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι τα μπροστινά φρένα του οχήματος του θύματος ήταν κομμένα, ενώ ο 23χρονος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές ότι αυτός τα έκοψε γιατί, όπως ισχυρίστηκε, η αδερφή του είχε σκίσει τα λάστιχα του δικού του αυτοκινήτου.

Μέσω του βαλλιστικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το όπλο του 23χρονου όντως παρουσίαζε πρόβλημα εμπλοκής. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν πήγε έφεδρος, αλλά είπε ότι πήγε γιατί δεν ήθελε να φανεί στη μητέρα του ότι είπε ψέματα.

Επίσης από τις εξετάσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση διαφάνηκε ότι η σφαίρα που έπληξε στο κεφάλι την άτυχη Μαρία, πέρασε πρώτα μέσα από σακούλα με ρούχα.

Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το θύμα να χρησιμοποιήσε την σακούλα ως “ασπίδα” απέναντι στο στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 που κρατούσε ο αδελφός της.

Οι ανακριτές πιθανώς να ζητήσουν την περαιτέρω κράτηση του 23χρονου, προκειμένου να στοιχειοθετηθεί πλήρως η υπόθεση πριν οδηγηθεί στο Κακουργιοδικείο.