Νέα 8ήμερη κράτηση στον 35χρονο serial killer – Νέες έρευνες σε 4 σημεία

Νέα 8ήμερη κράτηση στον 35χρονο serial killer αποφάσισε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας .

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, παρουσιάστηκε ο 35χρονος υπόπτος  και χωρίς την εκπροσώπηση δικηγόρου.

Ατάραχος όπως κάθε φορά, απάντησε μόνο μονολεκτικά στην ερώτηση της δικαστού εάν φέρει ένσταση στο διάταγμα κράτησής του.

Κατά τις σημερινές αναφορές του επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας, λέχθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι θ’ ακολουθήσουν τέσσερις νέες έρευνες σε τέσσερα σημεία της Λευκωσίας.

Επίσης εκδόθηκε νέο διάταγμα άρσης ιδιωτικής επικοινωνίας για συγκεκριμένο mail.

Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 620 καταθέσεις.

Η ανανέωση κράτησης του υπόπτου κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να συμπληρωθεί το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας.

Ο 35χρονος ύποπτος  σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019, ομολόγησε στους ανακριτές τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.

Πρόκειται για τη Marry Rose και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas, την Maricar Valdez, την Livia Florentinaκαι την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί και έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί μόνο δύο και συγκεκριμένα της Marry Rose και της Arian Palanas, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο θυμάτων στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στην λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από την γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε τον χώρο εργασίας της.