Νέα Υόρκη: Νέα τροπή στην υπόθεση του 42χρονου ομογενή

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον τραυματισμό του Ανδρέα Παναγόπουλου εξαιτίας της έκρηξης και της κατάρρευσης κτιρίων στο Χάρλεμ. Αν και υπήρξαν αναφορές ότι ο 42χρονος ομογενής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, η σύζυγός του ενημερώθηκε ότι τελικά δεν νοσηλεύεται και η τύχη του αγνοείται.
Ειδικότερα, στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης όπου νοσηλεύονται τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη στο ανατολικό Χάρλεμ δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ανδρέα Παναγόπουλου.

Οι πληροφορίες που δόθηκαν από φιλικό του 42χρονου ότι είχε εντοπιστεί σε νοσοκομείο της πόλης δεν έχουν επιβεβαιωθεί και ενισχύονται οι φόβοι της οικογένειάς του για τα χειρότερα.

Η σύζυγός του μετέβη στο νοσοκομείο όταν πληροφορήθηκε ότι ο Ανδρέας Παναγόπουλος νοσηλευόταν εκεί, αλλά μετά από αρκετή ώρα την ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει τραυματίας με το συγκεκριμένο όνομα.

Ο Ανδρέας Παναγόπουλος διέμενε στον 2ο όροφο ενός εκ των δύο κτηρίων που κατέρρευσαν. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τουλάχιστον εννέα άτομα που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από την ώρα της έκρηξης.

Νεότερος απολογισμός των αρχών κάνει λόγο για επτά νεκρούς και περισσότερους από 70 τραυματίες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών η ισχυρή έκρηξη οφείλεται σε διαρροή αερίου.