Νέα σύλληψη στη Λάρνακα – Συνελήφθη ο Δημοτικός Γραμματέας για κλοπή και δεκασμό

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθη σήμερα ο  Δημοτικός Γραμματέας του Δήμου Λάρνακας, ηλικίας 55 χρόνων, για διευκόλυνση ανακρίσεων που διεξάγει σχετικά με καταγγελίες, μεταξύ των οποίων κλοπής από δημόσιο λειτουργό, δεκασμό, απόσπαση από δημόσιο λειτουργό και διαφθορά.

Επιχειρηματίας,  ο οποίος διατηρεί κέντρο διασκέδασης στην παραλία Μακένζη, στη Λάρνακα και διαμένει στο εξωτερικό, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι λόγω παρανομιών που υπήρχαν στο υποστατικό του, έδωσε στο Δημοτικό Γραμματέα Λάρνακας το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, με σκοπό να διευθετήσει το θέμα.

Ωστόσο, η Αστυνομία που τις τελευταίες ημέρες διεξήγαγε έρευνες στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας, δεν εντόπισε να κατατέθηκε οποιοδήποτε ποσό στα ταμεία του Δημαρχείου, ούτε υπήρχε αίτηση ή έγινε οποιαδήποτε διαδικασία προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα των παρανομιών, όπως υποστήριξε ο επιχειρηματίας στην καταγγελία του.

Ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας συνελήφθη το πρωί στο γραφείο του, στο Δημοτικό Μέγαρο και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.