Βαρβιτσιώτης: Ο Καμμένος, ο μέγας κωλοτούμπας

Βαρείς χαρακτηρισμοί από τον βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Mάλιστα ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Πάνο Καμμένο και ως «μέγα κωλοτούμπα». Ο βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενος στην υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, είπε: «Εσείς είσαστε ακόμα χειρότεροι. Οι ΑΝΕΛ είναι ακόμα χειρότεροι. Και βρίζουνε, και ψηφίζουνε. Και βγαίνει χθες ο κ.Καμμένος, ο μέγας κωλοτούμπας».

Η κ. Χρυσοβελώνη απήντησε στον κ. Βαρβιτσιώτη να προσέχει τους χαρακτηρισμούς του, με τον βουλευτή της ΝΔ να της απαντά: «Σας παρακαλώ, δεν προσέχω κανένα χαρακτηρισμό μου, απέναντι σε αυτόν που έλεγε στα τέσσερα, στα τέσσερα».

Απευθυνόμενος στην κ. Χρυσοβελώνη, είπε: «Ακόμα περιμένω να μου καταθέσετε τη μήνυση. Από τη Δευτέρα το βράδυ, περιμένω. Σας κατηγόρησα για συγκεκριμένο πράγμα, περιμένω να λύσουμε τη διαφορά μας στα δικαστήρια», ενώσυνέχισε: «Βλέπω χθες αυτή την εξωφρενική παράσταση του υπουργού Άμυνας, ο οποίος αρέσκεται στο να κάνει παραστάσεις. Πολλές φορές φορώντας στολή, άλλες φορές παραλλαγές. Κάνει παράσταση και μάλιστα κακού επαρχιακού θιάσου, επιθεωρήσεως».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε για το χθεσινό Eurogroup,: «Μην πουλάτε άλλο σανό. Είναι μία δύσκολη μέρα για τη χώρα. Δυστυχώς η χώρα ξεβρακώθηκε, μετά από μία αποτυχημένη 9μηνη διαπραγμάτευση, ξεβρακώθηκε».

«Πολύ ωραία θέση έχει η Νέα Δημοκρατία, ως κόμμα», απάντησε η κ.Χρυσοβελώνη.