Νέα συλλαλητήρια στην Αθήνα την Κυριακή

Νέο συλλαλητήριο ενόψει της ψήφισης του προυπολογισμού στη Βουλή διοργανώνει η ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 17.00 στην πλατεία Συντάγματος καλώντας τους πολίτες να στείλουν ένα δυναμικό μήνυμα, αποτρέποντας την ψήφιση των μνημονιακών επιταγών.

Το δικό του κάλεσμα για δυναμικό παρών απευθύνει το ΠΑΜΕ στο συλλαλητήριο που διοργανώνει στις 17.00 στην Ομόνοια.

Στην ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ αναφέρει:

Η ανακοίνωση των νέων στατιστικών ποσοστών ανεργίας στο 25,4% αποκαλύπτει το τεράστιο και συνεχώς αυξανόμενο κοινωνικό και πραγματικό πρόβλημα της χώρας, αλλά και την αναγκαιότητα άμεσης και ριζικής αλλαγής της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής.

Η απαίτηση των εργαζομένων και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας να μπει οριστικό τέλος στις πολιτικές λιτότητας και ανεργίας, εκφράστηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στο χθεσινό μαζικό και ειρηνικό συλλαλητήριο και θα συνεχίσει να εκφράζεται μέσα από τις νέες κινητοποιήσεις των συνδικάτων.

Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους να δώσουν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/11/2012, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού (λιτότητας, φόρων, ανεργίας) στις 5 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Ο αγώνας για μια αξιοπρεπή και ανθρώπινη ζωή συνεχίζεται σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, μαζί με όλους τους εργαζόμενους της Ευρώπης.