Νέα στοιχεία από τις τηλεφωνικές κλήσεις του φερόμενου δράστη του φόνου του Φύσσα

Αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις έλαβε και έκανε ο φερόμενος δολοφόνος του 34χρονου μουσικού, Παύλου Φύσσα, ιδιαίτερα πριν τη τραγική στιγμή του φόνου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία έχει, ήδη, στα χέρια της τα στοιχεία που προκύπτουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του αριθμού του φερόμενου δράστη, τα οποία φέρονται να δείχνουν ότι είχε επικοινωνία με αρκετούς αριθμούς που ταυτοποιούνται με μέλη αλλά και στελέχη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και Πρόεδρος μιας Τοπικής Οργάνωσης του Πειραιά.

Στο μεταξύ, ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) διεξάγεται στην Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να διερευνηθεί τι ακριβώς καταγράφει το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και κάνει το γύρο του κόσμου, στο οποίο εμφανίζονται άνδρες με πολιτικά να βρίσκονται δίπλα στα ΜΑΤ και να ρίχνουν πέτρες στους διαδηλωτές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, διέταξε την παύση της διάθεσης αστυνομικών συνοδών στους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέχρις ότου αποφανθεί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την αναφορά που κατέθεσε ο κ. Δένδιας με την οποία κατηγορεί μέλη της Χρυσής Αυγής για τέλεση αξιόποινων πράξεων.