Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο – Nέα ξεκινήματα με παλιά και καινούργια πρόσωπα

Αυτή είναι μια αισιόδοξη, θετική νέα Σελήνη. Αν έχετε δουλέψει με τους δαίμονες σας πριν από μερικές εβδομάδες, είναι μια καλή στιγμή να ξεκινήσετε να βλέπετε τον κόσμο από την παιχνιδιάρικη προοπτική ενός παιδιού. Τι σας δίνει χαρά; Τι κάνει την καρδιά σας να τραγουδάει?

Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, νέους ανθρώπους, νέα έργα, νέες ιδέες… για ποικιλία και αυθορμητισμό. Μην σκέφτεστε πάρα πολύ. Καλέστε κάποιον και ζητήστε του να συναντηθείτε. Αν δεν μπορεί εκείνος, καλέστε κάποιον άλλο! Μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά, απλώς κρατήστε ανοιχτές όλες τις επιλογές σας και εστιάστε στην απόλαυση της ζωής!

Στους Δίδυμους αρέσει, να τα έχουν όλα διπλά! Οπότε αυτή η νέα Σελήνη στους Διδύμους, δεν φέρνει μόνο ένα… αλλά δύο νέα ξεκινήματα! Πού συμβαίνουν όλα αυτά στο ωροσκόπιο σας;

Για ρίξτε μια ματιά παρακάτω στο ζώδιο και τον ωροσκόπο σας.

Κριός

Το νέο φεγγάρι των Διδύμων φέρνει μια ευχάριστη αλλαγή τοπίου, αγαπητέ Κριέ. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε κοντινές γειτονιές τις επόμενες ημέρες – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σχεδιάσετε το δρομολόγιό σας. Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

Για ό,τι σας εκνεύριζε μέχρι τώρα, απλά να θυμάστε…. πως η προειδοποίηση είναι προετοιμασία. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε το δικό σας ιστολόγιο, να παρακολουθήσετε ένα σύντομο κύκλο μαθημάτων, ή να αφοσιωθείτε στη συγγραφή. Περάστε τις επόμενες εβδομάδες συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Μιλήστε με άτομα, πηγαίνετε σε διάφορα μέρη και κάντε την έρευνά σας. Τότε θα μπορέσετε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Ξεκινήστε μια επιχείρηση, βελτιώστε την επικοινωνία σας, τις σχέσεις με τα αδέλφια σας, κάντε μετακινήσεις, μαθαίνοντας κάτι καινούργιο.

Ταύρος

Αυτό το νέο φεγγάρι των Διδύμων αφορά πολύ εσάς και τους δικούς σας, αγαπητέ Ταύρε. Ώρα να αποκτήσετε μια αντικειμενική άποψη, για όσα έχετε. Αν πρέπει να ζητήσετε αύξηση ή να συζητήσετε καλύτερους τρόπους διαχείρισης των περιουσιακών σας στοιχείων, τώρα είναι η ώρα. Μπορεί να έχετε περισσότερους από έναν τρόπους για να κερδίσετε τα προς το ζην και πολλαπλές επιλογές όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ξοδέψετε αυτά που έχετε κερδίσει.

Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και έχετε το νου σας, για πιο προσοδοφόρες προσφορές! Έχετε πολλές επιλογές, οπότε εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε τι είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Κάποιος μπορεί να σας πιέζει για κάτι, ωστόσο, η τελική απόφαση είναι δική σας.

Θα υπάρξει αύξηση των περιουσιακών σας στοιχείων, δημιουργία μεγαλύτερης ασφάλειας, αξιοποίηση των ταλέντων σας, βελτίωση του σώματος και της υγείας σας όπως και σοφότερη διαχείριση των προσωπικών σας πόρων.

Δίδυμοι

Έχετε μια νέα σελήνη στο ζώδιό σας και είναι καιρός για μια νέα αρχή, αγαπητοί Δίδυμοι! Η συγκεκριμένη… φαίνεται πως είναι αρκετά χαλαρή και ψύχραιμη. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια που ανοίγουν μπροστά σας!

Τα ταξίδια, οι συμφωνίες και οι επικοινωνίες θα είναι η έκρηξη του σκηνικού τις επόμενες ημέρες και θα σας βοηθήσουν να θέσετε σε κίνηση τα σχέδιά σας! Ναι, τα χρήματα φαίνεται να σας φέρνουν λίγο πονοκέφαλο και δεν αισθάνεστε τόσο άνετα μ’ αυτά, καθώς δεν περνάει τίποτα από τα χέρια σας. Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια και πολλά θα εξαρτηθούν από μια απλή ανάληψη πρωτοβουλίας!

Θα έχετε ένα νέο ξεκίνημα με τα πράγματα που θέλετε από τη ζωή σας, μια επιθετική προώθηση του εαυτού σας, θα θέσετε προσωπικούς στόχους, και θα ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

 Καρκίνος

Χρειάζεστε διακοπές, αγαπητέ Καρκίνε? Ε! τότε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Το νέο φεγγάρι των Δίδυμων ανακοινώνει πως περίπου για μια εβδομάδα, θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να ανακάμψετε λιγάκι. Μπορείτε να «κατεβάσετε ρολά» και να ξεκουραστείτε. Αν είστε μια πολυάσχολη μέλισσα και προετοιμάζετε κάτι μεγάλο, τώρα είναι η ώρα να κάνετε τις τελευταίες μικρές αλλαγές, πριν ξεκινήσετε! Συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε σκληρό ανταγωνισμό?

Ή μήπως κάποιος έχει παράλογες απαιτήσεις? Αν αμφισβητούν την εξουσία σας, μπορεί να μην είστε αρκετά δυνατοί για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Δεν πειράζει. Αποσυρθείτε για λίγο μ’ αυτό το νέο φεγγάρι των Δίδυμων, αγαπητέ Καρκίνε. Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες. Διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές. Μήπως θα μπορούσατε να διαπραγματευτείτε, πιο ευέλικτες ώρες? Μήπως όμως αυτό που χρειάζεστε περισσότερο, είναι ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε και να αναζωογονηθείτε?

Θα υπάρχει μια φρενήρης δραστηριότητα πίσω από τα παρασκήνια, ξεκινώντας μυστικές προετοιμασίες, ζώντας στην παράνοια και αντιμετωπίζοντας τους προσωπικούς σας δαίμονες. Θα αναζωογονήσετε το πνεύμα σας και την ψυχή σας.

Λέων

Αυτή είναι μια διασκεδαστική, φιλική και κοινωνική περίοδος για σας, αγαπητέ Λέοντα! Έχετε ήδη συγκεντρώσει πολλά, αλλά το νέο φεγγάρι των Διδύμων φέρνει νέο αέρα στα πανιά σας. Η δουλειά μπορεί να λειτουργεί σαν ναρκωτικό για σας, αυτή τη στιγμή. Μπορείτε όμως να λειτουργήσετε καλύτερα….και το κλειδί είναι να βάλετε και άλλους να συμμετέχουν.

Πολλές προσκλήσεις θα υπάρχουν μέσα σε αυτό το νέο φεγγάρι και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να απαλλάξετε το μυαλό σας από τις πολλές σκέψεις. Είναι μια ευκαιρία να δικτυωθείτε και να βρείτε ομοϊδεάτες που μπορούν να τροφοδοτήσουν τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να είναι μια πρόσκληση σε ένα πάρτι, μια συνεργασία για ένα ενδιαφέρον έργο, μια ευκαιρία να ενταχθείτε σε μια λέσχη ή να δημιουργήσετε καινούργιους σύμμαχους. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ζογκλερικά για ν’ ανταπεξέλθετε στις τόσες προσκλήσεις. Βγείτε όμως έξω… και δοκιμάστε τα όλα!

Γίνετε μέλος σε διάφορες ομάδες και δίκτυα, βρείτε συμμάχους, κάντε μια νέα αρχή σε κοινωνικό επίπεδο, ενεργοποιήστε και ακολουθήστε τα όνειρά σας!

 Παρθένος

Το νέο φεγγάρι των Δίδυμων, φέρνει αρκετά πράγματα στην καριέρα σας, αγαπητέ Παρθένε! Όπου νομίζατε ότι είστε επικεφαλής, με το νέο φεγγάρι, σας ανοίγεται ένα νέο και ευρύτερο ανταγωνιστικό πεδίο. Υπάρχει μεγάλη ένταση…. τόσο στον έρωτα, όσο και στα οικονομικά και θα τα παίξετε όλα για όλα. Έχετε πολλές επιλογές στη διάθεσή σας. Ποιον τρόπο θα ακολουθήσετε? Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και πειραματιστείτε λιγάκι, πριν αποφασίσετε να κάνετε την κίνησή σας. Κυνηγήστε τους στόχους σας! Χρησιμοποιήστε το κύρος σας για να πάρετε την απόφαση που θέλετε. Μια φήμη θα μπορούσε να δημιουργηθεί γύρω από το όνομά σας, υπονοώντας πως είστε αυθάδης! Υπάρχουν δυνατότητες για πραγματική αυτο-βελτίωση, μεγαλύτερη προβολή και οικονομικές ανταμοιβές.

Ενεργοποιήστε τους στόχους της καριέρας σας αυτό το διάστημα, ξεκινήστε μια επιχείρηση, αυξήστε τη δημόσια εικόνα σας. Κάντε μια νέα αρχή στην καριέρα σας, φτιάξτε ένα καλό όνομα για τον εαυτό σας, τους εργοδότες και τους γονείς σας.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα, αγαπητή Ζυγέ! Άλλοι άνθρωποι και οι ανησυχίες τους, έχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας τους τελευταίους μήνες. Τώρα χρειάζεστε μια ανάσα. Περάσατε μια αρκετά έντονη περίοδο και ονειρεύεστε όλο και περισσότερο να κάνετε διακοπές. Το νέο φεγγάρι των Διδύμων, σας βάζει σε μια περιπετειώδη διάθεση και είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε κάτι καινούργιο. Αυτό το νέο φεγγάρι σάς επιτρέπει μια απόδραση σε μια πολυτελή τοποθεσία για να αναζωογονηθείτε. Ένα διήμερο σεμινάριο σε κάποιο εξωτικό μέρος, θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει, δίνοντάς σας τροφή για σκέψη. Τώρα είναι επίσης η ώρα να ξεκινήσετε μια καμπάνια μάρκετινγκ.

Προσπαθήστε να αποκτήσετε περαιτέρω εκπαίδευση, ξεκινήστε μια εκδοτική ή διαφημιστική καμπάνια, σχεδιάστε ή κάντε ένα μεγάλο ταξίδι, αναβαθμίστε το ακαδημαϊκό, θρησκευτικό ή πνευματικό σας προφίλ.

Σκορπιός

Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια, αγαπητέ Σκορπιέ… και είναι η οικονομική λεπτομέρεια αυτή, για την οποία μιλάμε. Το νέο φεγγάρι των Διδύμων, αφορά τα χρήματα. Τα χρήματα μιλάνε! Και σ’ αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για μισθό αλλά για άλλες παροχές που μπορείτε να απολαύσετε! Όπως… πιο ευέλικτες ώρες, κάποια μπόνους, ασφάλιση υγείας ή ένα εταιρικό αυτοκίνητο.

Συζητήστε όλες τις πιθανές επιλογές πριν υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία, καθώς φαίνεται να υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι, για να κερδίσετε περισσότερα μετρητά. Το νέο φεγγάρι, θα φέρει κάποια νέα που θα σας αλλάξουν και θα ενισχύσουν τους δεσμούς σας.

Περιορίστε τη γραφειοκρατία και τακτοποιήστε τα κοινά οικονομικά, τα δάνεια, τους φόρους, τις αποταμιεύσεις, τις επιχορηγήσεις και τα οφέλη. Ενεργοποιήστε τη σεξουαλική σας ζωή. Προχωρήστε σε ένα δύσκολο θέμα και διευθετήστε το.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να αναζητήσετε το άλλο σας μισό… είτε στον έρωτα είτε στα επαγγελματικά σας αγαπητέ Τοξότη! Αν είστε ελεύθεροι, θα είναι θέμα πολλαπλής επιλογής! Δεν είναι καιρός να προχωρήσετε μόνοι. Βρείτε το άλλο μισό σας και κάντε το μαζί – είτε αυτό “αναφέρεται” σε μια ρομαντική σχέση ή σε μια επιχειρηματική συνεργασία. Το νέο φεγγάρι των Διδύμων, έχει να κάνει με τις συνεργασίες και το σχεδιασμό τους κοινού σας μέλλοντος. Υπάρχει οικονομική πίεση? Οι άλλοι έχουν πολλά να πουν, οπότε ακολουθήστε τα βήματά τους κι ακούστε αυτά που θα πουν!

Οι σοβαρές ρομαντικές σχέσεις και οι επιχειρηματικές συνεργασίες αποκτούν μια νέα ευκαιρία ζωής. Αναζητήστε εργολάβους και άλλους επαγγελματίες, επικοινωνώντας ενεργά με τους άλλους.

 Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη των Διδύμων, σας δημιουργεί τη διάθεση να ολοκληρώσετε τα πράγματα και να ξεχωρίσετε τη λίστα σας. Οι συζητήσεις σας θα επικεντρωθούν σε ένα νέο εργασιακό πρότζεκτ που ξεκινά να διαμορφώνεται, σε μία βοήθεια που χρειάζεστε ή μπορεί απλά να έχετε πολλά να κάνετε αυτό το διάστημα που είναι ανόμοια και ανεξάρτητα. Πώς είναι η υγεία σας, αγαπητέ Αιγόκερε? Αν δεν το γνωρίζετε, είναι καιρός να ενημερωθείτε! Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ρωτήσετε, να δείτε έναν ειδικό ή να διαμορφώσετε την τέλεια διατροφική ρουτίνα και άσκηση, για να προετοιμάσετε το εαυτό σας για το μπικίνι που θα φορέσετε το καλοκαίρι! Βρείτε έναν φίλο για να ασκηθείτε μαζί αν χρειαστεί ή πάρτε μερικά μαθήματα τένις. Ένα νέο επαγγελματικό έργο, θα μπορούσε επίσης να σας προταθεί, που θα μπορέσει να βελτιώσει το προφίλ σας!

Ξεκινήστε ένα νέο σύστημα υγείας και άσκησης, ρίξτε όλη σας την ενέργεια σε ένα νέο επαγγελματικό έργο, επικοινωνήστε με τους υπαλλήλους ή τους συναδέλφους σας.

Υδροχόος

Το νέο φεγγάρι, φέρνει μια νέα αρχή στον έρωτα, αγαπητέ Υδροχόε! Η σεξουαλικότητά σας, είναι άνευ ορίων και ίσως χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους εραστές! Ή μήπως δεν χρειάζεται καθόλου να επιλέξετε? Η απόλαυσή σας… έχει μεγαλύτερη σημασία! Κάνετε προσπάθειες, για ένα μωρό? Δώστε τα όλα! Η δημιουργικότητά σας λαμβάνει επίσης τεράστια ώθηση και τώρα θα ξεκινήσετε τα δημιουργικά σας έργα (πληθυντικός). Ανταλλάξτε ιδέες και δοκιμάστε μερικές απ’ αυτές. Είναι η ιδανική στιγμή για να μετατρέψετε ένα χόμπι… σε επιχείρηση.

Ξεκινήστε ένα νέο δημιουργικό έργο, κάντε ένα νέο ξεκίνημα στον έρωτα και τον ρομαντισμό, δοκιμάστε να κάνετε ένα παιδί, ξεκινήστε μια δημιουργική ή ψυχαγωγική επιχείρηση.

Ιχθύες

Το νέο φεγγάρι των Διδύμων φέρνει ένα δροσερό αεράκι στο σπίτι σας. Το σπίτι σας είναι ένας πραγματικός κόμβος δραστηριότητας μ’ αυτή τη νέα σελήνη των Διδύμων και είναι πιθανό να σας επισκεφτούν πολλοί. Αν βρίσκεστε σε διαδικασία αγοράς ή πώλησης ακινήτων, μπορείτε τελικά να υπογράψετε, αγαπητοί Ιχθύες.

Πάρτε διαφορετικές προσφορές κι εκτιμήσεις ακινήτων και συγκρίνετε τιμές. Μην αφήνετε τους άλλους να σας φοβίσουν για τίποτα. Πάρτε το χρόνο σας και κάντε την επιλογή σας!

Εξερευνήστε διάφορες προσφορές καλωδιακής τηλεόρασης και τηλεφωνικές γραμμές. Μην περιορίζετε τις επιλογές σας. Αν θέλατε να ξεκαθαρίσετε μία κατάσταση με ένα μέλος της οικογένειάς σας, τώρα είναι η ώρα!

Μια νέα αρχή στην ακίνητη περιουσία, τις οικιακές και οικογενειακές υποθέσεις. Μια καινούργια ιδέα ριζώνει βαθιά στο μυαλό σας. Μπορεί να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια ή να έχετε μια καινούργια στάση ζωής.