Νέα αποκάλυψη από τη Δήμητρα Πισπιρίγκου – Η κατάθεσή της «φωτίζει» την ώρα θανάτου της Ίριδας 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθετε για σχεδόν δέκα ώρες και όπως προκύπτει, όσα είπε «φωτίζουν» την ώρα του θανάτου της Ίριδας.

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τον μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μετέβη στη ΓΑΔΑ μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Ιουνίου, δίνοντας μία μαραθώνια κατάθεση. Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του, τόνισε πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν «ήρεμη, ψύχραιμη και πανέτοιμη», επισημαίνοντας πως «αντιμετωπίζεται ως μάρτυρας».

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ήταν μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο σπίτι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα. Και όπως μετέδωσε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ, δεν προσδιόρισε με σαφήνεια τον χρόνο που έλειψε από κοντά της η 33χρονη, το ξημέρωμα της 21ης Μαρτίου του 2021, όταν σηκώθηκε για να πάει στην Ίριδα και πρόκειται για μια κρίσιμη στιγμή.

Όπως υπενθυμίζεται στο κανάλι, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, στις αρχές Απριλίου του 2021, είχε υποστηρίξει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε από το κρεβάτι και επέστρεψε σε ένα λεπτό, αφού της είχε βάλει την πιπίλα., ωστόσο, όπως κατέθεσε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου τώρα στο Ανθρωποκτονιών, αφού γύρισε στο κρεβάτι τη ρώτησε «αν τάισε τη μικρή».