Μ.Χρουσαλά και Λ.Πατίτσας: Ετοιμάζονται για τη βάφτιση

Η όμορφη παρουστιάστρια, Μαρίεττα Χρουσαλά και ο Σύζυγός της Λέων Πατίτσας, ετοιμάζονται για τη βάφτιση της μικρής τους κορούλας. Η Μαριέττα θέλει να οργανώσει κάτι μοναδικό που θα μείνει αξέχαστο στην οικογένεια αλλά και στους φίλους τους που θα είναι καλεσμένοι.

Σύμφωνα με όσα είπε άτομο του περιβάλλοντος τους στο FTHIS.GR, “Αρχικά σκεφτόντουσαν να γίνει κάπου εκτός Αθηνών.Μετά από σκέψη κατέληξαν να γίνει στην Αττική και συγκεκριμένα στα νότια προάστια για να μπορέσουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι τους με τα παιδιά τους και να μην ταλαιπωρηθούν τα παιδιά και οι γονείς πηγαίνοντας σε κάποιο νησί.

Η ημερομηνία δεν έχει ακόμα οριστεί, αλλά προσανατολίζονται για τις αρχές του καλοκαιριού. Η σκέψη τους είναι να γίνει ένα party, που θα ευχαριστηθούν κυρίως οι μικροί φίλοι της νεοφώτιστης και μετά βεβαίως και οι μεγάλοι. Με φουσκωτά, ζωγραφικές, κλόουν και πολύ παιχνίδι.
Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 500 άτομα, ενώ παρ’ όλο που έχουν καταλήξει στους νονούς της μικρής, δεν θέλουν ακόμα να ανακοινώσουν τα ονόματα”.