Μ.Καρογιάν: Ενωτικό μήνυμα για το ΔΗΚΟ της επομένης των εκλογών

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν, έστειλε το μήνυμά του προς όλο το ΔΗΚΟ, τονίζοντας πως την επόμενη των εκλογών θα πρέπει να είναι ενωμένοι.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στα γραφεία του ΔΗΚΟ, ανέφερε: “Το διακύβευμα αυτών των Προεδρικών εκλογών είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, γιατί το ζητούμενο είναι η σωτηρία της Κύπρου και η διάσωση της οικονομίας μας. Η επομένη των εκλογών πρέπει να βρει το κόμμα ενωμένο και ότι την Κυριακή γυρίζει σελίδα και το ΔΗΚΟ. Το ζητούμενο της ερχόμενης Κυριακής είναι να μην τιμωρήσουμε την πατρίδα μας, να μην την αφήσουμε να γυρίσει πίσω αλλά να την τραβήξουμε μπροστά και δυνατά και να την αναδείξουμε μοναδική νικήτρια μίας αναμέτρησης που είναι πρωτίστως αναμέτρηση με την ιστορία της”.

Επιπλέον τόνισε ότι: “Θα το πετύχουμε όλοι μαζί κάνοντας τη μοναδική επιλογή που μπορεί να δυναμώσει τη θέση της, την ελπίδα της, τη βούλησή της να κατακτήσει τα όσα πολλά αξίζει, τα όσα περισσότερα μπορεί, τα όσα θαύματα μπορεί και πάλι να κάνει πραγματικότητα. Είναι η επιλογή της πάνδημης συμμετοχής και της πλειοψηφικής  άρνησης να μείνουμε καθηλωμένοι στο παρελθόν θυσιάζοντας το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας”.

Ενώ στήριξε την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη λέγοντας πως: “Να δώσουμε στον Νίκο Αναστασιάδη καθαρή και ισχυρή εντολή για να αποκτήσει ο τόπος μας μία νέα διακυβέρνηση εθνικής ενότητας, κοινωνικής συναίνεσης, πολιτικής συμφιλίωσης και σταθερότητας. Πάμε παραμερίζοντας διαφορές, πικρίες, εγωισμούς, δογματισμούς, διακομματικές και εσωκομματικές αντιπαλότητες και άνευ ουσίας αντιθέσεις και δισταγμούς. Να πυκνώσουμε τις τάξεις του μετώπου της εθνικής ανάγκης και του πατριωτικού καθήκοντος για τη σωτηρία της πατρίδας”.