Μύνηση κατά της Porsche από την κόρη του Paul Walker

Μήνυση καταθέτει η κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker, Meadow, καταγγέλλοντας πως ο πατέρας της ήταν ακόμα ζωντανός όταν το πολυτελές αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά μετά το τρομακτικό δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή.

12

Η 16χρονη, που έχασε τον πατέρα της το 2013, προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά της Porsche υποστηρίζοντας πως η Carrera GT του 2005 που οδηγούσε ο Walker είχε συγκεκριμένα σχεδιαστικά λάθη που συνέβαλαν στην απώλεια της ζωής του.

Η κόρη του ηθοποιού αναφέρει πως ο πατέρας της δεν σκοτώθηκε στην πρόσκρουση του οχήματος σε κολόνα και δέντρα αλλά ζούσε όταν το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Οι δικηγόροι της υποστηρίζουν πως η ζώνη ασφαλείας του Walker τον τράβηξε πίσω με τεράστια δύναμη σπάζοντας τα πλευρά του και τη λεκάνη. Έτσι ο ηθοποιός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και μέχρι ενάμιση λεπτό αργότερα, που πήρε φωτιά, ήταν ζωντανός.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο Walker ανέπνευσε ουσίες από το φλεγόμενο αυτοκίνητο…

Ο Paul Walker σκοτώθηκε σε ηλικία 40 ετών στις 30 Νοεμβρίου του 2013, στην Καλιφόρνια.

Στη μνήμη του η κόρη του εγκαινίασε το ίδρυμα Paul Walker ανήμερα των 42ων γενεθλίων του πατέρα της.

Το ίδρυμα θα δίνει υποτροφίες σε όσους ενδιαφέρονται για σπουδές σχετικές με τους ωκεανούς και τη θαλάσσια ζωή σε συνεργασία με το Monterey Bay Aquarium.

Όπως εξήγησε η Meadow, ο πατέρας της λάτρευε τη θάλασσα και τον ωκεανό και είχε σπουδάσει υδροβιολογία πριν στραφεί στην υποκριτική.