“Μόνο με Σταύρο Μαλά υπάρχει πραγματική προοπτική”

Το εκλογικό επιτελείο Σταύρου Μαλά, σε γραπτή ανακοίνωσή του μετά την παρουσίαση του προγράμματος του Προέδρου Αναστασιάδη, αναφέρει ότι “μόνο με Σταύρο Μαλά υπάρχει πραγματική προοπτική”.

“Ένα προεκλογικό πρόγραμμα για να έχει αξία πρέπει αυτός που το εξαγγέλλει να έχει επιδώσει διαπιστευτήρια αξιοπιστίας μέσα από την πολιτική του διαδρομή.

Ο κ. Αναστασιάδης το 2013 ακύρωσε όλες τις βασικές δεσμεύσεις που ρητώς τότε είχε αναλάβει. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι πράξεις και τα έργα του. Οι πολίτες έχουν και μνήμη έχουν και κρίση.

Στην πραγματική οικονομία οι αριθμοί της Στατιστικής Υπηρεσίας μιλούν από μόνοι τους. Οι εργαζόμενοι απώλεσαν τα εισοδήματά τους, η ανεργία, η εισοδηματική ανισότητα και η μετανάστευση στην πενταετία που μας πέρασε αυξήθηκαν όσο ποτέ προηγούμενα, ενώ το τραγικότερο είναι ότι σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

Η χώρα μας χρειάζεται αληθινή αλλαγή. Και ο μόνος που μπορεί να φέρει αυτή την αλλαγή είναι ο Σταύρος Μαλάς. Μόνο με την εκλογή του Σταύρου Μαλά μπορεί να υπάρξει πραγματική προοπτική για ανάπτυξη για όλους και όχι τους λίγους και ευνοούμενους. Μπορεί να υπάρξει πραγματική προοπτική για βιώσιμη λύση του Κυπριακού στη βάση αρχών. Μπορεί να υπάρξει προοπτική για ευημερία και πρόοδο.”