Επ. Λιλλήκα: Νέα “δεσμεύομαι” από Αναστασιάδη

Σε δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου του επιτελείου, Γιώργου Λιλλήκα, Κωνσταντίνος Ζένιος, ανέφερε ότι “πέντε χρόνια μετά το «δεσμεύομαι» , ο Νίκος Αναστασιάδης εξήγγειλε σήμερα όσα ο ίδιος δεν εφάρμοσε:

Συνεχίζοντας είπε:

“Με γενικολογίες, ασάφειες και επικοινωνιακά τρικ, ο κ. Αναστασιάδης επιχειρεί, όπως πριν από πέντε χρόνια, να ξεγελάσει τους πολίτες.

Είναι ο κ. Αναστασιάδης με τη στήριξη Αβέρωφ-Νικόλα που επέβαλλε το κούρεμα καταθέσεων, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και καταδίκασε μεγάλο μέρος του κυπριακού λαού στη φτωχοποίηση και στη μιζέρια. Είναι ο κ. Αναστασιάδης με τη στήριξη της ηγεσίας του ΑΚΕΛ που οδήγησε το κυπριακό σε τραγικά αδιέξοδα αφήνοντας την Τουρκία στο απυρόβλητο.

Είναι ο κ. Αναστασιάδης με τη στήριξη του κατεστημένου που έκανε διορισμούς από τις κομματικές λίστες αντί να επιλέγει τους καλύτερους και πιο άξιους από την κοινωνία των πολιτών.

Η μόνη καθαρή φωνή τα τελευταία πέντε χρόνια απέναντι στις πολιτικές Αναστασιάδη ήταν ο Γιώργος Λιλλήκας. Μόνο ο Γιώργος Λιλλήκας τα τελευταία πέντε χρόνια κατέθετε διαρκώς ολοκληρωμένες προτάσεις για νέα πορεία στο κυπριακό, για βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και για ένα πραγματικά κράτος προνοίας.

Μόνο ο Γιώργος Λιλλήκας αρνήθηκε να στείλει λίστες για διορισμούς στους ημικρατικούς οργανισμούς και αρνήθηκε να κάνει συναλλαγές με το παλαιοκομματικό κατεστημένο .

Έχουμε εμπιστοσύνη στη μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία των πολιτών ότι στις Εκλογές θα κρίνει τις πολιτικές της τελευταίας πενταετίας και θα επιλέξει ποιος μπορεί να φέρει ξανά πίσω τη χαμένη αξιοπρέπεια του κυπριακού λαού και το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας.”