Μόνικα Μπελούτσι: Στην Αθήνα θα γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της

Μόνικα Μπελούτσι: Στην Αθήνα θα γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της

Η εκρηκτική Μόνικα Μπελούτσι, θα γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της στην Ελλάδα, σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ιστορικά σημεία της Αθήνας, στη σκιά της Ακρόπολης.

Η Ιταλίδα καλονή, η οποία έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με την χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να δώσει και μία τρίτη παράσταση στο Ηρώδειο, με το έργο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», στις 30 Σεπτεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Πρόκειται για μια κίνηση ευγνομωσύνης από πλευράς της Ιταλίδας σταρ προς το ελληνικό κοινό που έσπευσε να εξαντλήσει τα εισιτήρια των δύο προγραμματισμένων παραστάσεων της οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 του μήνα. Η παρουσία της, εξάλλου, στην Ελλάδα, σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη, λόγω κορωνοϊού, συγκυρία αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή καλλιτεχνική είδηση της φετινής, ιδιαίτερης καλοκαιρινής περιόδου.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι θα υποδυθεί στη σκηνή του Ηρωδεία μια διεθνή Ελληνίδα, την σπουδαία Μαρία Κάλλας προσθέτει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις ούτως ή άλλως πολυαναμενόμενες παρθενικές ζωντανές εμφανίσεις της στην Αθήνα. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο, πως επέλεξε την Ελλάδα, την πατρίδα της κορυφαίας σοπράνο, για την έναρξης της παγκόσμιας περιοδείας αυτής της πολυσυζητημένης, διεθνώς, παράστασης.

Η ίδια, εξάλλου, φρόντισε να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία και να περάσει αρκετό χρόνο από το καλοκαίρι της στη χώρα μας, άλλοτε στην αγαπημένη της Πάρο, όπου έκανε διακοπές για δεύτερη συνεχή χρονιά, κι άλλοτε πάλι στην Αθήνα όπου διέμεινε κάποιες ημέρες προκειμένου να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν προκύψει από την παρουσίαση της παράστασή της.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βιάζεται να φύγει…

Check Also

Ο Έλτον Τζον επέστρεψε στη σκηνή μετά από 2 χρόνια

Ο Έλτον Τζον επέστρεψε στη σκηνή μετά από 2 χρόνια Ο Έλτον Τζον επέστρεψε και …

Φόνσου: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε και πράγματα που δεν της άρεσαν… ήταν δέσμια των θαυμαστών της

Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Άννα Φόνσου, σε συνέντευξή της. Μιλώντας στο «Λοιπόν», …