Μυστική συνάντηση Βενιζέλου – Λαλιώτη

Μυστική συνάντηση πραγματοποίησαν πριν απο λίγες μέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρώην γραμματέα Κώστα Λαλιώτη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ.COM, η συνάντηση που κρατήθηκε μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας, διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Η μυστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος τηλεφώνησε στον Κώστα Λαλιώτη. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Λαλιώτης εδώ και χρόνια είναι αποστασιοποιημένος από κάθε εσωκομματική διαδικασία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που εντάσσονταν στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του  Συνεδρίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να ζήτησε τη βοήθεια  και τη στήριξη του Κώστα Λαλιώτη στο πρόσωπο του, καθώς αποτελεί παλαιό στέλεχος του κόμματος και γνώστης πολλών πολιτικών θεμάτων. Ο Κώστας Λαλιώτης απο την πλευρά του φαίνεται πως δεν έδωσε σαφή απάντηση στον κ. Βενιζέλο για το τι προτίθεται να κάνει .

Η κίνηση αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου ερμηνεύεται ως ανάγκη υποστήριξης στο πρόσωπο του, καθώς το τελευταίο διάστημα βάλλεται και αμφισβητείται απο πολλά κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Άλλωστε, το Σάββατο στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του Συνεδρίου του κόμματος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους “υπεργολάβους της εσωτερικής υπονόμευσης” όπως τους χαρακτήρισε “που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πλέον ΠΑΣΟΚ, δεν μετέχουν στις διαδικασίες, ούτε έχουν το θάρρος να δηλώσουν ΠΑΣΟΚ, αλλά ασχολούνται μόνο με το αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ”.

Για ιστορικούς λόγους πάντως, ας θυμηθούμε ότι ο Κώστας Λαλιώτης ήταν αυτός που έφερε κοντά στον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.