Μπάχαλο με Χριστόφια μέχρι και την τελευταία στιγμή!

Πιστός στις χαοτικές τακτικές του, τις οποίες ακολουθούσε στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησής του με τα γνωστά αποτελέσματα για τον τόπο, παραμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή λίγο πριν την αποχώρηση του από την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Δημήτρης Χριστόφιας.

Ενώ λοιπόν ανακοίνωνε ότι θα παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους διάρκειας 70 λεπτών για να κάνει τον απολογισμό της πενταετούς θητείας του, τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κάνει μαγνητοσκοπημένο διάγγελμα διάρκειας 20 λεπτών

Το περασμένο Σάββατο είχε ανακοινωθεί ότι ο πρόεδρος Δ. Χριστόφιας θα έδινε συνέντευξη Τύπου, η οποία ωστόσο την Τετάρτη η αναβλήθηκε, λόγω της επίσκεψης του στην Αθήνα. Η συνέντευξη μετατέθηκε για χθες Πέμπτη αλλά τελικά χθες ματαιώθηκε (!) και ανακοινώθηκε ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος θα απευθύνει διάγγελμα. «Μύλος» με λίγα λόγια δηλαδή…..

Οι αποφάσεις για το τι θα κάνει μάλλον άλλαζαν κάθε ένα λεπτό. Το όλο θέμα απασχολούσε όπως φαίνεται έντονα τον απερχόμενο Πρόεδρο, ο οποίος με τις κινήσεις του έδειξε πως παλινωδούσε ανάμεσα στις δική του άποψη και σε αυτές που του εξέφραζαν οι σύμβουλοί του.

Άραγε γιατί ο Δ. Χριστόφιας ματαίωσε τη συνέντευξη Τύπου;  Μάλλον επειδή φοβήθηκε μήπως οι δημοσιογράφοι τον ..κολλήσουνε στον τοίχο, ψιθυρίζουν κάποιοι  και ίσως να έχουν δίκιο….