Μουντιάλ 2018: Βέλγιο – Αγγλία αγωνίζονται για τη “τιμή των όπλων”

Βέλγιο – Αγγλία αγωνίζονται στις 5 το απόγευμα στην Αγία Πετρούπολη, για τη “τιμή των όπλων”…

Στον μικρό τελικό του Μουντιάλ, οι δύο όμάδες θα δώσουν τη μάχη για την τρίτη θέση.

Ο προπονητής της Αγγλίας είναι πιθανόν να μην έχει στη διάθεσή τους τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές του, καθώς οι Γουόκερ, Τρίπιερ και Χέντερσον είναι αμφίβολοι για τον αγώνα της τρίτης θέσης.

Στο μεταξύ, Μπάτλαντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ντελφ και Ράσφορντ είναι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές, που ίσως συμπεριληφθούν στο ροτέισιον και πάρουν φανέλα βασικού, στο τελευταίο παιχνίδι της Αγγλίας στο Μουντιάλ 2018.

Πάντως, εκτός του  prestige που έχει η κατάκτηση της τρίτης θέσης, υπάρχει και μια διαφορά δύο εκατομμυρίων δολαρίων, ανάμεσα στον… μεταλλιούχο και την ομάδα που θα χάσει τον «μικρό τελικό». Συγκεκριμένα η τρίτη θέση χαρίζει στον κάτοχό της το ποσό των 24 εκατομμυρίων δολαρίων, τη στιγμή που ο τέταρτος θα πάρει 22 εκατομμύρια.

Διαιτητής: Αλιρεζά Φαγκανί (Ιράν)
Οι πιθανές συνθέσεις:

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβέϊρελντ, Κομπανί (Μπογιάτα), Βερτόνγκεν, Μενιέ, Βίτσελ, Φελαϊνί, Τσαντλί (Καράσκο), Ντε Μπρόϊνε, Αζάρ, Λουκάκου.

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Μαγκουάϊρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Λίνγκαρντ, Ντάϊερ, Ντελφ, Ρόουζ, Στέρλινγκ, Κέϊν.