Μοναχή Προδρόμη:”Η φαντασία σας τα έκανε”..

Μετά το σάλο που έχει γίνει για τη “δήθεν” κλοπή των λειψάνων Μοναχής από κοιμητήριο στη Λάσα της Πάφου, στη τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής “Μεσημέρι και κάτι” με το δημοσιογράφο Νικήτα Κυριάκου, μίλησε η Ηγουμένη της Μονής Αγ. Ηρακλειδίου.

Αναφέρθηκε στην εκταφή των λειψάνων που έγινε με κάθε νόμιμη διαδικασία και στα προβλήματα που δημιούργησε το κανάλι Sigma  εκεί που δεν υπήρχε καθόλου πρόβλημα.

Η Ηγουμένη Προδρόμη, ως μορφωμένη που είναι, εξήγησε στο δημοσιογράφο, ότι όλα αυτά, όλος αυτός ο σάλος για “δήθεν” κλοπή έγινε   μετά από παρέμβαση του καναλιού Sigma  και έτσι πήγε η αστυνομία και πήρε τα οστά της μακαριστής μοναχής.

“Κύριε Κυριάκου, είναι η φαντασία σας εσάς τους δημοσιογράφους και έγινε ότι έγινε. Έπρεπε να πάρεις το αυτοκινητάκι σου και να έρθεις εδώ στη Μονή η οποία είναι μόνο 15 λεπτά μακριά και όχι πήγατε στη Πάφο τόσο μακριά… Για να μάθετε τι;” 

Εν τω μεταξύ πριν το τέλος της τηλεφωνικής παρέμβασης της Μοναχής Προδρόμης ανέφερε επίσης ότι η αστυνομία την είχε ειδοποιήσει να πάνε να παραλάβουν τα οστά.

Τέλος καλό, όλα καλά…