Dongguan – Η “πόλη του σεξ” όπου οι άνδρες έχουν 3 γυναίκες

Στη κινέζικη πόλη Dongguan, όσο περίεργο και αν ακούγεται, είναι πολύ φυσιολογικό ο κάθε άντρας να έχει ακόμα και 3 γυναίκες…

Το Dongguan είναι γνωστό για τα εργοστάσια κατασκευής iPhones και iPads που βρίσκονται στην πόλη, η οποία είναι χτισμένη στην επαρχία Guangdong στην Νότια Κίνα.

Η πόλη των 6 εκατομμυρίων κατοίκων με τα πολλά εργοστάσια, υπάρχει πληθυσμιακή ανισορροπία μεταξύ των δύο φύλων, με τις γυναίκες να υπερτερούν αριθμητικά και, αν και οι ιδιοκτήτες των εργοστασίων θεωρούν τις γυναίκες πιο αξιόπιστες και τις προτιμούν ως εργάτριες, με αποτέλεσμα πολλοί άνδρες να μένουν άνεργοι, αυτές οι γυναίκες έχουν «συνθηκολογήσει» με την μοίρα τους και έχουν αποδεχθεί ως «φυσιολογικό» τρεις γυναίκες να μοιράζονται τον ίδιο άντρα!

Η συγκεκριμένη επαρχία είναι γνωστή για την κουλτούρα της που θέλει κοινωνικά αποδεκτό ένας άνδρας να έχει ερωτικές σχέσεις με όσες γυναίκες επιθυμεί, αφού, οι άνδρες είναι… σπάνιοι την περιοχή.

Capture

Επειδή οι γυναίκες θεωρούνται πιο ανθεκτικές στην λεπτοδουλειά που χρειάζεται για την παραγωγή gadgets, τα εργοστάσια της περιοχής προσλαμβάνουν περισσότερες γυναίκες από άνδρες, έτσι στην πόλη αντιστοιχούν 89 άνδρες για κάθε 100 γυναίκες.

Capture