Μιχαλολιάκος: Μήπως ήρθε το τέλος στο ειδύλλιο με τη Ευρώπη;

Στη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για τη διαπραγμάτευση, ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος απευθυνόμενος στην κυβέρνηση υπογράμμισε πως «πέρασαν 4 μήνες και δεν οδηγήσατε στη λύση του προβλήματος».

Μήπως η ρήξη είναι μια λύση αναρωτήθηκε ο Ν.Μιχαλολιάκος υπογραμμίζοντας πως μήπως ήρθε το τέλος στο ειδύλλιο με τη Ευρώπη;

Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει νομικό στήριγμα για τους όρους των μνημονίων.

«Η νέα συμφωνία θα έχει τους όρους των προηγούμενων μνημονίων;», διερωτήθηκε εν συνεχεία ο κ. Μιχαλολιάκος, χαρακτηρίζοντας παράνομα τα μνημόνια.

«Παράνομα τα μνημόνια, παράνομη και η συμφωνία που πρόκειται να υπογράψει η κυβέρνηση», τόνισε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει ξεχάσει ό,τι έλεγε χθες.

Τόνισε ότι οι εκλογές δεν θα καταστρέψουν την Ελλάδα αλλά τη Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στον κ. Αντώνη Σαμαρά, και τόνισε ότι αν η ΝΔ κοίταζε το πατριωτικό συμφέρον, θα υπέγραφε την ωφέλιμη κατά αυτήν πέμπτη αξιολόγηση και δεν θα πήγαινε σε εκλογές, τόνισε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε ούτε κατά κεραία τις προεκλογικές δεσμεύσεις του», διεμήνυσε, στρέφοντας ξανά τα βέλη του προς την κυβέρνηση.

«Διανύσαμε τέσσερις χαμένους μήνες», τόνισε, για να προσθέσει πως ο Τσίπρας δεν παρουσιάζει την αντιπρόταση της Ελλάδας προς τους δανειστές.

«Όχι άλλο μνημόνιο, όχι άλλη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, ναι στην επιστροφή στον εθνικό προστατευτισμό», ανέφερε και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει λύση στο χρέος της Ελλάδας, παρά μόνο η καταγγελία του, διεμήνυσε ο γγ της Χρυσής Αυγής.