Μισέλ Ομπάμα και Σοφί Τριντό  πήγαν μαζί για ψώνια και φαγητό

Η Μισέλ Ομπάμα φαίνεται πως απολαμβάνει τη ζωή της μετά από 8 χρόνια στο Λευκό Οίκο. Η πρώην Πρώτη Κυρία αυτή την εβδομάδα βρέθηκε στον Καναδά και πέρασε λίγο χρόνο με την φίλη της, Πρώτη Κυρία του Καναδά, Σοφί Τριντό.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκειας της επίσημης επίσκεψης της Σοφί και του συζύγου της Τζάστιν Τριντό στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2016. Έκτοτε, φαίνεται πως η φιλία τους δυνάμωσε και την περασμένη Τρίτη οι δυο τους εθεάθησαν για ψώνια στο Τορόντο ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν ένα γευστικό γεύμα στο εστιατόριο «Gusto 101».

Σύμφωνα με το «The Cut», δοκίμασαν ψητό χταπόδι, βουβαλίσια μοτσαρέλα, ραβιόλια, σαλάτα κέιλ, ζυμαρικά με γαρίδες και πιπεριές shishito.

Η Μισέλ Ομπάμα δεν πήγε βέβαια στον Καναδά μόνο για να επισκεφθεί τη νέα της φίλη, αλλά και για να δώσει την πρώτη της ομιλία στο Matthamy Athletic Center από τότε που εγκατέλειψε το Λευκό Οίκο τον περασμένο Ιανουάριο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η οποία είχε τίτλο «Προώθηση των γυναικών και των Κοριτσιών για την αλλαγή του κόσμου», η Ομπάμα συζήτησε ανοιχτά την ισότητα των φύλων και τις επιπτώσεις της κακής επικοινωνίας με τους 3.000 παρόντες, ενώ έκανε ιδιαίτερα μνεία στην επικοινωνία μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.