Μια πίτσα τους… έσωσε τη ζωή!

Η 25χρονη ζήτησε να φέρουν μία πίτσα πεπερόνι και στα σχόλια πρόσθεσε την εξής παρατήρηση: «Παρακαλώ βοήθεια. Καλέστε την αστυνομία. Κατάσταση ομηρίας».

Τη μητέρα τριών παιδιών κρατούσε όμηρο ο ναρκομανής σύντροφός της. Πάνω στην απόγνωση της σκαρφίστηκεcheryl έναν αλλόκοτο – πλην όμως αποτελεσματικό, όπως αποδείχτηκε – τρόπο να ζητήσει βοήθεια. (Μητέρα photo)

Ο 26χρονος Ίθαν Νίκερσον και η σύντροφός του, Τσέριλ είχαν έναν άγριο καυγά, όταν ο 26χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να την απειλεί. Την κρατούσε όμηρο, απαγορεύοντας της την έξοδο από το σπίτι ή τη χρήση τηλεφώνου.

Τελικά, η γυναίκα κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη και προνοητική, πείθοντάς τον να της δώσει το κινητό του, ώστε να παραγγείλει μία πίτσα μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Η 25χρονη ζήτησε να φέρουν μία πίτσα πεπερόνι και στα σχόλια πρόσθεσε την εξής παρατήρηση: «Παρακαλώ βοήθεια. Καλέστε την αστυνομία. Κατάσταση ομηρίας».

Όταν η παραγγελία έφτασε στο κατάστημα, το προσωπικό διαπίστωσε πως το όνομα και η διεύθυνση αντιστοιχούσαν σε έναν τακτικό πελάτη, προαισθανόμενοι πως δεν επρόκειτο για φάρσα.

Οι εργαζόμενοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, η γυναίκα έτρεξε έντρομη από το σπίτι με το ένα από τα παιδιά της στην αγκαλιά ενώ ο σύντροφός της αρνείτο να εγκαταλείψει το σπίτι.

Μετά από είκοσι λεπτά διαπραγματεύσεων με τους αστυνομικούς, τελικά παραδόθηκε, με τους αστυνομικούς να απελευθερώνουν σώα και τα άλλα δύο παιδιά.