Μητρόπουλος: Θεωρώ αδιανόητο να με αποκλείσει ο Τσίπρας από τα ψηφοδέλτια

O τέως αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, συνεχίζει τις καταγγελίες για υπονόμευσή του αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής που εκκρεμεί σε βάρος του.

Σε παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ, λίγες ώρες πριν τη σχετική συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στη Βουλή στις 11:00, ο κ. Μητρόπουλος είπε πως η υπονόμευσή του έγινε από «υπηρεσιακούς παράγοντες», κι όχι από πολιτικά πρόσωπα.

Αρνήθηκε μάλιστα πως κατονόμασε τον Χρήστο Σπίρτζη στην καταγγελία του ενώπιον της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει συμβεί με παρεμβάσεις υπηρεσιακών παραγόντων στην υπόθεσή μου», δήλωσε, προσθέτοντας μάλιστα πως όλοι θα εκπλαγούν από τις αποκαλύψεις που θα κάνει.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε εκ νέου βέβαιος πως θα συμπεριληφθεί στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Θα αποδείξω ότι δεν υπάρχει ηθική, κομματική, νομιμοποιητική βάση αποκλεισμού μου», σημείωσε, επισημαίνοντας πως θεωρεί «αδιανόητο» ο Αλέξης Τσίπρας να τον αποκλείσει με βάση αυτά που σήμερα θα αποδείξει.