Με ποιους ΕΔΗ είναι υποψήφια η Πραξούλα;

Νέα βόμβα μας πέταξε η αγαπημένη “τραγουδίστρια” του Dansing for you, Πραξούλα Αντωνιάδου πριν από λίγες μέρες. Μας ανακοίνωσε λοιπόν τώρα ότι οι Ενωμένοι Δημοκράτες (των οποίων οι υποστηρικτές είναι αμφίβολης ύπαρξης) αποφάσισαν την αυτόνομη κάθοδο στις προεδρικές εκλογές του 2013.

Η Πραξούλα μας δήλωσε περιχαρής πριν από λίγες μέρες ότι “Οι καιροί είναι πραγματικά τόσο δύσκολοι, που θα είμαστε ανάξιοι να ονομαζόμαστε πολιτικό κόμμα αν δεν δηλώναμε παρόντες με τις δικές μας προτάσεις εξόδου της πατρίδας μας από τη καταστροφή και τη δημιουργία προοπτικής για το αύριο” .

Η απόφαση για την υποψηφιότητα της κα. Αντωνιάδου λήφθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο του κινήματος με ποσοστό 92% και όπως δήλωσε η ίδια “λήφθηκε μετά από έντονο προβληματισμό, εκτενή συζήτηση και με υψηλή συναίσθηση ευθύνης προς τους πολίτες του τόπου, σε αυτούς τους κρίσιμους και εξαιρετικά δύσκολους καιρούς”.

Και ενώ οι ιδρυτές του κόμματος των ΕΔΗ, ο τέως πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου, ο πρόεδρος του ΑΔΗΣΟΚ Παύλος Δίγκλης, Μιχάλης Παπαπέτρου και άλλα σοβαρά στελέχη απλά φύγανε διότι ο χώρος αυτός δεν ελάμβανε πάνω από 1,5% κι’ έτσι σαν σοβαροί άνθρωποι που είναι είπαν να το διαλύσουν το κόμμα…Η Πραξούλα επιμένει να κρατάει την ταμπέλα των ΕΔΗ μαζί με τον άνδρα και τα παιδιά της..

Δεν κουράστηκες γλυκιά μου Πραξούλα τις παραξενιές ….