Μετά το «βιασμό» Ρία Αντωνίου και Χρήστος Ψωμόπουλος τα… έσπασαν στον Ρέμο

Αυτό και είναι είδηση και μάλιστα μεγατόνων. Φαίνεται λοιπόν πως η Ρία Αντωνίου και ο Χρήστος Ψωμόμουλος έχουν βάλει τα δυνατά τους για να μας τρελάνουν. Πριν από δύο εβδομάδες το μοντέλο κατήγγειλε στις αρχές ότι ο σύντροφός τη βίασε. Το περασμένο Σάββατο και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το εκρηκτικό ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βαδνή.

Όσοι τους είδαν να μπαίνουν και να κάθονται μαζί η αλήθεια είναι πως δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο Αντώνης Ρέμος αρχικά καλωσόρισε τον επιχειρηματία προσφωνώντας τον «Ψωμό».
Μόλις όμως εστίασε καλύτερα το βλέμμα του στην πολυμελή παρέα του Ψωμόπουλου, αναγνώρισε τη Ρία Αντωνίου και με γουρλωμένα μάτια είπε από μικροφώνου: «Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε!» Όλα εξελίχθηκαν γύρω στις δύο τα ξημερώματα, όταν τα δυο πρόσωπα των ημερών κατέφθασαν στο νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η Espresso: «Οι δυο τους κατευθύνθηκαν σε πλαϊνό, αλλά μπροστινό καναπέ του μαγαζιού, και αφού ο Ψωμόπουλος έδωσε το παλτό του σε έναν από τους σερβιτόρους άναψε το πούρο του και κάθισε έχοντας δίπλα του τη Ρία Αντωνίου, η οποία με ένα εφαρμοστό σούπερ μίνι άφηνε τα κάλλη της σε κοινή θέα! Η νύχτα για τους δυο τους, υπό τους ήχους τού «Μα, δεν τελειώσαμε… Δε γίνεται, σου λέω, δεν τελειώσαμε…» (που στη περίπτωσή τους είχε και… σημειολογικό χαρακτήρα), κυλούσε με χάδια και φιλιά στα πεταχτά, δείχνοντας ότι θέλουν να ξεχάσουν (;) όσα διαδραματίστηκαν ανάμεσά τους πριν από μερικές ημέρες.

Όμως, στην πορεία της βραδιάς υπήρξαν σκηνές έντασης και ο καβγάς δεν άργησε να στηθεί. Άτομα από την παρέα τους προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ πίσω τους στέκονταν δικοί τους άνθρωποι, προκειμένου να τους προφυλάσσουν από ανεπιθύμητα «κλικ». Τότε, η Αντωνίου, που όλο τα βράδυ κάπνιζε σαν φουγάρο, ξεκίνησε τα νάζια προς τον επιχειρηματία για να τον ηρεμήσει, κάτι που κατάφερε, έστω προσωρινά, γιατί και μετά υπήρχαν στιγμές έντασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ακόμη και όταν εκείνη σηκώθηκε, προφανώς για να πάει στην τουαλέτα, ο Χρήστος Ψωμόπουλος την ακολούθησε για να μην την αφήσει από τα μάτια του ούτε δευτερόλεπτο»!