Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η επέκταση θα είναι ο ορισμός της σημερινής μέρας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη και ο γενναιόδωρος Δίας συναντώνται στον 9ο Οίκο των διευρύνσεων και κάνουν όλο τον κόσμο το δικό σας «όστρακο». Για ό,τι νιώθατε αμφιβολία, διαλέξτε την πιο άγνωστη διαδρομή και ρισκάρετε να κινηθείτε σε άλλες περιοχές με άλλους ανθρώπους. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε χωρίς λόγο σε ταξιδιωτικές σελίδες στο διαδίκτυο, είναι πιθανό να σας οδηγήσει να κλείσετε εισιτήρια για τις επόμενες διακοπές σας. Αν ασχολείστε με ένα επάγγελμα που σας επιτρέπει να εργάζεστε από οπουδήποτε, αυτή η στιγμή είναι ιδανική για να σκεφτείτε την πιθανότητα να αλλάξετε ακόμα και τόπο διαμονής!

Ταύρος

Ανάψτε τις συνεργατικές μηχανές σας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη συναντά τον αποδοτικό Δία στον 8ο Οίκο σας των συμπράξεων και προδιαγράφει μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα. Είναι η ιδανική στιγμή για να προωθήσετε ένα εγχείρημά σας ή να αρχίσετε να «διαρρέετε» το επόμενο που επεξεργάζεστε. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από τα ερωτήματα που θα σας τεθούν, γιατί είστε οι ιδανικοί να τα απαντήσετε άρτια. Αν θα σας ήταν χρήσιμη λίγη επιπλέον βοήθεια, οργανώστε ένα γεύμα και ζητήστε τη χωρίς χρονοτριβή. Ο χρόνος είναι χρήμα!

Δίδυμοι

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη και ο ειλικρινής Δίας συναντώνται σήμερα στον Οίκο σας των σχέσεων, για να βγάλτε στην επιφάνεια το συναίσθημα και τις απόψεις σας. Φροντίστε να εκφραστείτε χωρίς να θίξετε κανέναν, ακολουθήστε τη διπλωματική οδό: Θα δείτε να κερδίζετε περισσότερα απ’ όσους περιμένατε στην ερωτική αρένα. Αυτό δεν σημαίνει να χρυσώσετε τα λόγια σας, σημαίνει να πείτε αυτά που πρέπει και όχι αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος!

Καρκίνος

Η προσωπική σας φροντίδα δεν είναι μια επίπονη διαδικασία, αγαπητοί Καρκίνοι! Είναι καιρός να αποφασίσετε να την μετατρέψετε σε μια ευχάριστη περιπέτεια. Σήμερα η Σελήνη συναντά τον Δία στον τομέα της ευημερίας σας και σας ωθούν να αποκτήσετε πιο υγιείς συνήθειες. Πειραματιστείτε με διαφορετικές κουζίνες, δοκιμάστε μπαχαρικά και υπερτροφές που δεν ξέρετε, βάλτε την εξάσκηση στην καθημερινότητά σας. Αυτή η αίσια συγκυρία ενδείκνυται και για να τακτοποιήσετε τους χώρους σας, ώστε να ρέει ανεμπόδιστη η θετική ενέργεια. Μόνο μην το παρακάνετε σε τίποτα, για να μην εξουθενωθείτε από τον πολύ ενθουσιασμό!

Λέων

Δώστε χώρο στα αισθήματά σας να αναπνεύσουν, αγαπητοί Λέοντες! Σήμερα που η Σελήνη συναντά τον εκφραστικό Δία στον 5ο Οίκο σας της εξωστρέφειας, απαιτείται διαφάνεια. Αν σας συνεπάρει ένα κύμα συναισθημάτων, μην το ανακόψετε αλλά ακολουθήστε τη ροή του. Όταν όλα ανοίγουν στο τραπέζι, δεν χρειάζεται να προσποιείστε για τίποτα πλέον. Το ρομάντζο θα πλανάται στην ατμόσφαιρα, συντονιστείτε με τις δονήσεις του φλερτ. Όσοι είστε δεσμευμένοι, απολαύστε τη συγκυρία με περιπετειώδεις δραστηριότητες!

Παρθένος

Προσέξτε την τάση σας να είστε κάπως «ξερόλες», αγαπητοί Παρθένοι! Η σημερινή ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον επεκτατικό Δία, θα σας αποδείξει ότι κάθε είδους κήρυγμα ή επιβολή επιφέρει μόνο αντίσταση… Φυσικά και θέλετε μόνο το καλό των δικών σας ανθρώπων, γι’ αυτό παρακάμψτε την κριτική. Αν θέλετε να εισακουστείτε, θέστε τις θέσεις σας αφού ακούσετε τις θέσεις των άλλων. Όσο καλύτεροι ακροατές είστε, τόσο περισσότερα θα μάθετε για τα άτομα που νοιάζεστε!

Ζυγός

Σήμερα παραμερίστε όλα τα φίλτρα, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη συναντά τον ειλικρινή Δία στον Οίκο σας της επικοινωνίας και σας ενδυναμώνει για να μιλήσετε ανοικτά με όλους. Ξεχάστε τη διπλωματία και την ασάφεια, μοιραστείτε τις σκέψεις σας ευθέως. Ακόμα κι αν ακουστείτε κάπως «ακατέργαστοι», οι άλλοι θα καταλάβουν ότι είστε ειλικρινείς. Θα ανοίξουν πολλές συζητήσεις – αλλά είναι βέβαιο ότι η αλήθεια θα σας απελευθερώσει!

Σκορπιός

Η τύχη τάσσεται στο πλευρό σας σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη συναντά τον Δία, στον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων. Θα σας φανεί εύκολο να δείτε το καινούργιο μονοπάτι που ανοίγετε μπροστά σας, ειδικά αν αναζητήσετε καινούργια εγχειρήματα. Δεν αποκλείεται να σας προκύψουν ευκαιρίες για ταξίδια ή δημόσιες εμφανίσεις. Μην διστάσετε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, αν ενδιαφέρεστε για απασχόληση στο εξωτερικό. Μόνο μην το παρακάνετε σε δαπάνες σήμερα, καθώς αυτή η ενέργεια θα σας κάνει παρορμητικούς!

Τοξότης

Η υπερβολική σταθερότητα κάνει την ιδιοσυγκρασία σας να νιώθει παγιδευμένη, αγαπητοί Τοξότες! Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να βγάλει εσάς από το παιχνίδι σήμερα… Η Σελήνη συναντά τον επεκτατικό κυβερνήτη σας τον Δία στο ζώδιό σας, διπλασιάζοντας τον ενθουσιασμό σας για ρίσκα. Αν είστε έτοιμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες, να αποφύγετε το μυστήριο στις προσεγγίσεις σας. Ανταλλάξτε απόψεις χωρίς να θέτετε όρια και μετά σταθμίστε τις με τα δεδομένα σας. Έτσι θα μπορέσετε να εντοπίσετε τις χρυσές τομές, για όσα σας κρατούν πίσω ή δεν εξυπηρετούν πλέον τα συμφέροντά σας!

Αιγόκερως

Μια παροιμία λέει ότι «Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος θα εμφανιστεί». Το μόνο αβέβαιο είναι αν εσείς είστε διατεθημένοι να γίνετε καλοί μαθητές, αγαπητοί Αιγόκεροι. Το σύμπαν έχει την πρόθεση να σας στηρίξει, αρκεί να θελήσετε να του παραδοθείτε και να λάβετε τα μαθήματά του. Η Σελήνη συναντά τον Δία της προσωπικής ωρίμανσης – και σας ζητούν να παραμερίσετε το πείσμα και να ανοίξετε τα αφτιά και την καρδιά σας. Κοιτάξτε πέρα από την επιφάνεια και θα καταφέρετε να προχωρήσετε!

Υδροχόος

Οι ομαδικές δράσεις αναλαμβάνουν τα ηνία σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η αίσια συνάντηση της Σελήνης με τον ανοικτόμυαλο Δία, ενεργοποιεί τον 11ο Οίκο σας των συνεργιών. Ό,τι κι αν αναζητάτε, φροντίστε να το γνωστοποιήσετε ή να το κοινοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε αμέτρητες προτάσεις και εναλλακτικές. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να προλάβετε και όσα έχετε εσείς να προσφέρετε, τώρα που οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι ορθάνοικτοι!

Ιχθύες

Χαμογελάστε από νωρίς στη σημερινή μέρα, αγαπητοί Ιχθύες! Η συνάντηση της Σελήνης με τον Δία της εύνοιας, θα σας δώσει την ευκαιρία να λειτουργήσετε σαν να είναι η ζωή σας ένα εργαστήρι αυτοσχεδιασμού. Εντάξτε τη δημιουργικότητά σας σε κάθε εγχείρημα: Ακούστε τις ιδέες που έχουν να σας προτείνουν οι άλλοι, ακόμα και στη διάρκεια ενός χαλαρού γεύματος. Το βραδάκι ενδέχεται να χρειαστεί τη στήριξή σας ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου, γι’ αυτό ενδώστε στην ευαισθησία και σταθείτε στο πλάι του.