Μετά τον Πακιστανό πωλητή τσαγιού σειρά έχει η… μανάβισσα από το Νεπαλ

Τον θηλυκό «ανταγωνιστή» του βρήκε ο κούκλος πωλητής τσαγιού από το Πακιστάν, ο οποίο μόλις πριν λίγες εβδομάδες είδε τη ζωή του να αλλάζει ριζικά, όταν μια φωτογραφία του έγινε viral με αποτέλεσμα να δεχτεί έναν χείμαρρο από προτάσεις να εργαστεί ως μοντέλο.1
Φαίνεται πως η ξαφνική δόξα του 18χρονου Αρσάντ Καν από το Ισλαμαμπάντ «άνοιξε την όρεξη» στα social media, που άρχισαν να ψάχνουν τη θηλυκή του «έκδοση» για να την ανακαλύψουν τελικά στο πρόσωπο μιας γοητευτικής… μανάβισσας από το Νεπάλ.

Η πανέμορφη μανάβισσα από το Νεπάλ3

Η 18χρονη Κουσούμ Σρέστρα φωτογραφήθηκε ενώ κουβαλούσε κασόνια με ντομάτες για να τις πουλήσει στην τοπική αγορά. Η φωτογραφία της γοητευτικής κοπέλας με το πανέμορφο πρόσωπο έγινε viral, με πολλούς να παρομοιάζουν την περίπτωσή της με εκείνη του κούκλου «chaiwalla», ο οποίος έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο ως μοντέλο. Αρκετοί χρήστες άρχισαν μάλιστα να φαντασιώνονται… ειδύλλιο μεταξύ των δύο διαδικτυακών σελέμπριτις, λέγοντας ότι θα έκαναν το ιδανικό ζευγάρι.2

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η πανέμορφη νεαρή δεν είναι full-time μανάβισσα, αφού οι φωτογραφίες λήφθηκαν το καλοκαίρι, δηλ. την εποχή που εκμεταλλεύεται το διάλειμμα στις σπουδές της στο management για να βοηθήσει τους φτωχούς γονείς της.

O γοητευτικός chaiwalla από το Πακιστάν

77

Μάλιστα, η νεαρή που ζει στο χωριό Μπάνγκλινγκ, 50 μίλια δυτικά από το Κατμαντού, δεν γνώριζε καν ότι η φωτογραφία της είχε γίνει viral στα social media και το πληροφορήθηκε από μια φίλη της που είχε δει τις σχετικές αναρτήσεις. Αν και ξαφνιασμένη, η νεαρή κοπέλα δήλωσε κολακευμένη από την προσοχή των χρηστών του Ίντερνετ αλλά και ανοιχτή στο ενδεχόμενο να ακολουθήσει και αυτή καριέρα στο μόντελινγκ (όπως ο Πακιστανός πωλητής τσαγιού) εάν βέβαια δεχθεί αντίστοιχη πρόταση.