Μεξικό: Ο νέος νονός των καρτέλ λέγεται Ελ Μέντσο… εκτέλεσε 44 ανθρώπους, έγκυες και παιδιά..!

Ο Νεμέσιο Θερβάντες γνωστός και ως «Ελ Μέντσο» είναι ο νέος νονός των καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικό και θεωρείται περισσότερο επικίνδυνος και περισσότερο αιμοσταγής από όλους τους νονούς των καρτέλ που υπήρξαν μέχρι σήμερα.

Στον πόλεμο που διεξάγει με άλλα καρτέλ ο Ελ Μέντσο δε διαστάζει να δολοφονήσει αθώους πολίτες ακόμη και μικρά παιδιά. Οι ΗΠΑ των έχουν επικηρύξει με το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το τελευταίο αιματοβαμμένο έργο του ήταν η σφαγή 44 ανδρών, έγκυων γυναικών και μωρών στην περιοχή Χαλίσκο του Μεξικό. Μάλιστα τα θύματα πριν δολοφονηθούν, βασανίσθηκαν φρικτά. Τους έκοψαν τα μέλη, τους βούτηξαν ζωντανούς σε δεξαμενές με οξέα, τους απαγχόνισαν, τους έβγαλαν την καρδιά ενώ ήταν ακόμη ζωντανοί. Μόλις τους εκτέλεσαν πέταξαν όλα τα πτώματα σε ένα πηγάδι.

Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν ύστερα από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής ότι το νερό από το πηγάδι μυρίζει άσχημα.

Ο Ελ Μέντσο είναι ο πιο σκληρός και ο αγριότερος νονός των καρτέλ. Δε ζει σε κάποιο σπίτι αλλά μαζί με τη συμμορία του κρύβεται στα βουνά.

Οι Μεξικάνικες αρχές λένε πλέον ότι ο «Ελ Τσάπο» ηταν βίαιος αλλά ο «Ελ Μέντσο» ξεπερνάει τους πάντες σε βιαιότητα. Μάλιστα στον άγραφο νόμο των καρτέλ απαγορεύεται να δολοφονηθούν γυναίκες και παιδιά κάτι που ο «Ελ Μέντσο» φυσικά δεν τηρεί.