Μελωδική μονομαχία στον “Κόμη”

Τα τραγούδια που αγάπησαν από την παιδική τους ηλικία μέχρι σήμερα παρουσιάζουν σε ένα μελωδικό πρόγραμμα man to man δυο καλοί φίλοι, ο Γρηγόρης Πετράκος και ο Νίκος Σάλτας. Με την κλασική κιθάρα του ο πρώτος, με το πιάνο του ο δεύτερος, με υπέροχες φωνές και οι δυο δημιουργούν ατμόσφαιρα που θυμίζει τις παλιές καλές βραδιές της αθηναϊκής νύχτας.Στον “Κόμη”, το πατάρι του νεοκλασικού θυμίζει σαλόνι από σπίτι, με βιβλία, αμπαζούρ, χαλί και γλυκό φωτισμό. Αυτή την “σπιτική” ατμόσφαιρα θέλησαν να αναπαραστήσουν οι δυο παιδικοί φίλοι για να παίξουν μπροστά στο πολυπληθές κοινό που συγκεντρώνεται για να τους ακούσει κάθε Παρασκευή στο πιο καλά κρυμμένο μυστικό της πόλης!

Τα τραγούδια που διάλεξαν να παρουσιάσουν είναι και τα δικά μας αγαπημένα: από τα Μπαράκια του Βαγγέλη Γερμανού, το Reflections του Μάνου Χατζιδάκι μέχρι το Φράγμα του Δήμου Μούτση, τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Lou Reed και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, οι επιλογές τους μία προς μία φτάνουν στο κοινό που συμμετέχει τραγουδώντας και τους αποθεώνει με το χειροκρότημά του στο τέλος.

Οι δυο ταλαντούχοι μουσικοί μας απέδειξαν πως οι ωραιότερες ιδέες είναι οι απλούστερες και οι ανεπιτήδευτες. Σε ρόλο-έκπληξη ο οικοδεσπότης Δευκαλίων Κόμης.

Το σκηνικό επιμελήθηκε η Ιόλη Τινδάρεω.

Η έισοδος είναι ελεύθερη, δεν υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση
Κάθε Παρασκευή στον ΚΟΜΗ , μετά τις 23:00

Λασκαράτου 20 , Πατήσια
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2102112135.