Μελισσανίδης: Βοηθήστε για το γήπεδο της ΑΕΚ

Η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ο Νο1 στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη νέα εποχή της “Ένωσης”.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ΤΑΤΟΙ Club, ο “Τίγρης” αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των εισιτηρίων διαρκείας για την ανέγερση του νέου “σπιτιού” της ομάδας και συμπλήρωσε πως αγωνιστικός στόχος του “Δικεφάλου” είναι η δημιουργία ομάδας βασισμένη σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, η οποία σε δύο χρόνια θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη κατηγορία.

Αναφερόμενος στα χρήματα που απαιτούνται για την κατασκευή του γηπέδου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πως τα μισά έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας θα μπαίνουν κατευθείαν στο ταμείο για το “παλάτι” της ΑΕΚ. «Βοήθεια χρειάζομαι μόνο για το γήπεδο. Η μεγάλη προσπάθειά μας δεν εξαρτάται από αυτά τα χρήματα. Θα τα βρούμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Δεν είναι μόνο το θέμα των χρημάτων αλλά αυτό της συμμετοχής», είπε χαρακτηριστικά.

«Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας από μηδέν. Να γίνουν όλα με τρόπο ιδανικό. Να γίνουν όλα όσα δεν καταφέραμε να κάνουμε ακόμα και στα “χρυσά” χρόνια της ομάδας. Δεν θέλω να γυρνάω πίσω. Κοιτάμε μπροστά. Η ομάδα διανύει μια δεύτερη ιστορική αφετηρία μετά το 1924».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πως στόχος είναι η δημιουργία ομάδας βασισμένη σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, η οποία θα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κατηγορία σε δύο χρόνια.

«Η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ. Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν ιδιοκτήτη και κανένα πορτοφόλι. Υπήρχε πριν από εμάς και θα υπάρχει και μετά από εμάς. Η δική μας ΑΕΚ ανήκει στον κόσμο της».