Μαλλιά κουβάρια Άδωνις-Βαξεβάνης

Dress code και…  πράσινα άλογα στην ελληνική βουλή. Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην Αθήνα λόγω της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ και ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι δεν θα υπάρξει έστω ένας που θα υπερβεί τα εσκαμμένα.

Χθες ήταν σειρά του Άδωνι Γεωργιάδη να ανταλλάξει «γαλλικά» με το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη ο οποίος τον αποκάλεσε… μπουμπούκο. Η συζήτηση ξέφυγε όταν ο βουλευτής της ΝΔ του είπε αν θέλει να του θυμίσει τα… παρατσούκλια που του έλεγαν οι «γκόμενες» που είχε κατά καιρούς.

«Μόνο για τηλεπωλητής κάνεις. Πουλάς δέκα κιλά βιβλία πέντε ευρώ. Ντρέπομαι που σε έχουν εκλέξει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Άντε κάνε μου τη χάρη» είπε ο Βαξεβάνης που νωρίτερα είχε ακούσει τον Γεωργιάδη να του λέει πως θα τον πάει στα δικαστήρια εάν τον ξαναπεί… μπουμπούκο.

«Έχω όλα τα tweets σου ότι έκανες μήνυση και αγωγή στον Λάμπη Ταγματάρχη που είπε ότι πήρε δυο εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ. Παπάρια αγωγή έκανες» είπε ο βουλευτής. Και κάπως έτσι έληξε μία ακόμη ένδοξη μέρα στα παρασκήνια της προανακριτικής επιτροπής.

Κατά τα άλλα όπως το είπαμε. Dress code ήθελε να περάσει ο Μαρκογιαννάκης στη βουλή για να μην μπαίνουν μέσα οι βουλευτές μη ενδεδειγμένα ντυμένοι….

Μαρία Σταυρινού