Μαθήματα λιτότητας από τον Μάριο Μόντι!

Μαθήματα λιτότητας ήρθε να προσφέρει στην Ελλάδα ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι. Ο Ιταλός πολιτικός ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα με αφορμή το συνέδριο του Economist, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου με ταξί!

Σε αντίθεση με ότι έχουν συνηθίσει να καταγράφουν τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι φωτογράφοι κάθε φορά που ένα υψηλόβαθμο στέλεχος από το εξωτερικό (και όχι μόνο…) επισκέπτεται την Ελλάδα, αυτή τη φορά ο κος Μόντι κατέφθασε για τη συνάντηση που είχε προγραμματίσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό με ένα ταξί….

Εκτός ίσως από το άβολο κάθισμα του εν λόγω οχήματος, ο κος Μόντι δεν είχε να στερηθεί και πολλά κατά τη μεταφορά του, καθώς ο οδηγός, μόλις έφτασαν, έσπευσε να βγει και να του ανοίξει την πόρτα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μάριο Μόντι έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Time στα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012.

Ανεξάρτητα με τις όποιες πολιτικές του τοποθετήσεις, το σίγουρο είναι πως με μία απλή κίνηση έκλεψε τις εντυπώσεις, ιδιαίτερα σε μία χρονική στιγμή που όλοι οι πολιτικοί μιλούν για λιτότητα, λίγοι ωστόσο την υιοθετούν στην καθημερινότητά τους