Μήπως κάποιοι “Άγιοι αδελφοί” πρέπει να παραιτηθούν;

Ο Κυπριακός λαός πρέπει να γνωρίζει ότι 6 Μητροπολίτες – Επισκόποι, ο οικείος Μητροπολίτης του σκανδαλιάρη ιερέα, Ησαίας, ο Κιτίου Χρυσόστομος, ο Λεμεσού Αθανάσιος, ο Κύκκου Νικηφόρος,  ο Επίσκοπος Λήδρας Επιφάνειος και ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος, ήταν οι έξι οι οποίοι στο σύνολό τους “άδειασαν” κανονικά την απόφαση δύο δικαστηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας,  του Πρωτόδικου δικαστηρίου και Εφετείου για την ενοχή του ιερέα από τους Εργάτες στην υπόθεση παιδοφιλίας.

Οι πιο πάνω ιεράρχες αποκατέστησαν τον καταδικασθέντα στα ιερατικά του καθήκοντα και ο Ησαίας αντί να τον έχει να λειτουργεί στους Εργάτες τον έστειλε στο γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Οι 6 πατέρες είπαν ότι δεν κατηγορείται ούτε για μοιχεία ούτε για πορνεία. Η μόνη κατηγορία από τον Μητροπολίτη Νικηφόρο ήταν για “συγκυλισμό”.

Δηλαδή τον κήρυξαν ‘αθώο” και μπορεί να εκτελεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα, μπορεί να δίνει στο εκκλησιαζόμενο ποίμνιο του τη Θεία Κοινωνία, να τους μοιράζει ευλογημένο αντίδωρο και να του φιλούν το χέρι…..

Αυτή ήταν η μεγάλη απόφαση των 6 “Άγιων” πατέρων…..

Μήπως έφθασε η ώρα που πρέπει κάποιοι “Άγιοι αδελφοί” να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους;

Αρκετά σκανδάλισαν το ποίμνιο τους Άγιες μέρες με την πιο πάνω απόφαση τους.