Μήπως άρχισαν τα «δύσκολα» για τον Φούλη;

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου είναι αντιμέτωπος με μεγάλες προκλήσεις ενόψει των Προεδρικών εκλογών.

Έχει να αντιμετωπίσει δύο μεγάλα ονόματα από τον ίδιο κομματικό χώρο οι οποίοι διεκδικούν επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο ένας είναι ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος μάλιστα απέφυγε να παραστεί στη συνεδρία του Πολιτικού γραφείου αποστέλλοντας γραπτώς τις θέσεις του, κάτι το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο δέυτερος είναι ο τέως Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης  ο οποίος επίσης δεν έκρυψε τον ενδιαφέρον του για την προεδρία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα,  τα δύο αυτά πρόσωπα «απειλούν» με διάσπαση τον Δημοκρατικό Συναγερμό όπου γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων προς αντιμέτωπιση του όλου ζητήματος.

Συσκέψεις βέβαια γίνονται και από τους δύο « αντίπαλους» του Φούλη για να αποφασίσουν πως θα τον αντιμετωπίσουν, σε μία όντως δύσκολη αναμέτρηση.

Πάντως κάποιοι «αλεξιπτωτιστές» πρέπει να σκεφτούν διπλά για να μην βρεθεί ο ΔΗΣΥ στο ίδιο δίλημμα με τη φοβερή κατάληξη του 2003 όπου και χάθηκε η προεδρία από τον Γλαύκο Κληρίδη αφού είχε ανθυποψήφιο στο ίδιο του το κόμμα τον Αλέκο Μαρκίδη.