Μέγκαν: Η Δούκισσα, είναι αποφασισμένη να εκπληρώσει τα όνειρά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρίγκηπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζουν την επίσημη επίσκεψή τους στην Αφρική μαζί με τον μικρό Άρτσι.

Στο Instagram, ανεβάζουν φωτογραφίες από την επίσκεψή τους όπως αυτή με τη  Μέγκαν να δένει μια κίτρινη κορδέλα στο σημείο όπου η Μρουετιάνα δολοφονήθηκε, μαζί με ένα σύντομο κείμενο, όπου αναφέρεται πως εκείνη και ο Χάρι «παρακολουθούν από μακριά τα γεγονότα και είναι πρόθυμοι και οι δύο να μάθουν περισσότερα» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Νότια Αφρική.

«Η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε ιδιωτικές επισκέψεις και συναντήσεις τις τελευταίες δύο ημέρες για να εμβαθύνει τη γνώση της για την υπάρχουσα κατάσταση και να συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών και κοριτσιών» τονίζεται.

Ενωρίτερα, η Μέγκαν Μαρκλ, σε συζήτηση με γυναίκες επιχειρηματίες στο Χρηματιστήριο του Κέιπ Τάουν ξεκαθάρισε ότι η πριγκιπική ζωή και οι γαλαζοαίματες υποχρεώσεις δεν θα την αφομοιώσουν και ανέφερε ότι θέλει να γίνει πρότυπο και για αγόρια και για κορίτσια .

Δήλωσε ότι είναι αποφασισμένη να εκπληρώσει τα όνειρα και τις επιθυμίες της και να μην αφήσει ανικανοποίητες τις δικές της ανάγκες για χάρη του Παλατιού.

Η Μέγκαν αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο της ως μητέρας αλλά και ως Δούκισσας. Επεσήμανε ότι θα εκπληρώσει τις επιθυμίες της καρδιάς της και πως δεν μπορεί να τις αφήσει να ξεθωριάσουν απλά και μόνο επειδή είναι δούκισσα. “Πρέπει να είσαι αληθινή σ’ αυτό που είσαι” τόνισε η Μέγκαν Μαρκλ.