Μάχη μέχρι τελικής πτώσης για τη συσπείρωση στο ΔΗΚΟ

Όλες του τις δυνάμεις για την επαναπροσέγγιση των ψηφοφόρων που την προηγούμενη Κυριακή ψήφισαν Γιώργο Λιλλήκα, οφείλει να επιστρατεύει το ΔΗΚΟ, που όταν είναι ενωμένο έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει θαύματα.

Οι επιτελείς του κόμματος, πρέπει να πείσουν ότι η εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στην προεδρία είναι μονόδρομος και θα πρέπει να δώσουν την μάχη τους προς αυτή την κατεύθυνση ακόμη και από πόρτα σε πόρτα. Την αναγκαιότητα της στήριξης της υποψηφιότητας Αναστασιάδη, αν μη τι άλλο, θα πρέπει να την γνωρίζει πολύ καλά ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος επί πέντε χρόνια κατακεραύνωνε τον Δημήτρη Χριστόφια και τους συνοδοιπόρους του. Δεν μπορεί τώρα να ξέχασε…

Για τους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ δεν θα πρέπει να υπάρχει δίλλημα. Η επιλογή τους θα πρέπει να έχει ένα και μοναδικό προσανατολισμό, αυτό της στήριξης της υποψηφιότητας του Ν. Αναστασιάδη. Εκτός και αν θέλουν να κυβερνήσει για πέντε ακόμη χρόνια τη χώρα το ΑΚΕΛ και όλες οι αριστερές δυνάμεις που έδωσαν δείγματα γραφής την προηγούμενη πενταετία, διαλύοντας την Κύπρο.

Διλλήματα δεν υπάρχουν. Οφείλουν όλοι οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ να πράξουν το σωστό.