Μάριος Καρογιάν: Η Κύπρος χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

Το διακύβευμα των προεδρικών εκλογών δεν είναι ποιο κόμμα ή ποια παράταξη ή ποιος υποψήφιος θα επικρατήσει στις εκλογές του ερχόμενου Φεβρουαρίου, αλλά αν η Κύπρος θα κατορθώσει να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει τη σοβαρή οικονομική κρίση και τους κινδύνους που την απειλούν, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, μιλώντας σε περιφερειακή συγκέντρωση του ΔΗΚΟ στη Λευκωσία.

«Άλλη λύση δεν υπάρχει», είπε ο κ. Καρογιάν παρά να «αφήσουμε  πρόσκαιρα στο ράφι της Ιστορίας αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες του παρελθόντος…προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες εθνικής συνεννόησης, συναίνεσης, συλλογικότητας και κοινής αντιμετώπισης των κινδύνων που μας απειλούν… και να δώσουμε από κοινού τη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας» .

«Είτε όλοι μαζί θα κατορθώσουμε να βγάλουμε την Κύπρο από τη σοβαρή οικονομική κρίση, είτε όλοι μαζί θα καταρρεύσουμε μαζί με την Κύπρο και την κυπριακή οικονομία» ανέφερε. « Είναι η ώρα της συστράτευσης και της ενότητας. Η Κύπρος χρειάζεται άμεσα κυβέρνηση ενότητας και εθνικής σωτηρίας … Οι κάλπες του ερχόμενου Φεβουαρίου πρέπει να αναδείξουν ένα και μόνο νικητή: την Κύπρο» .