Λ.Πανταζής: Για μεζεδάκι στην Θεσσαλονίκη -ΦΩΤΟ-

Πριν από λίγο πετύχαμε τον Λευτέρη Πανταζή να απολαμβάνει μεζέδες στην πόλη που είναι περίφημη για το καλό φαγητό και ειδικά τους μεζέδες της….στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα στα δυτικά της πόλης, στο Ελευθέριο Κορδελιό…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο γνωστός τραγουδιστής απολάμβανε μαζί με άλλους δύο άντρες τους μεζέδες του ομώνυμου μεζεδοπωλείου του Κορδελιού, “Μεζέ – Μεζέ” και έδειχνε ξέγνοιαστος και χαλαρός. Το μαγαζί το οποίο επέλεξε, βρίσκεται στα δυτικά της πόλης όπως αναφέραμε και σίγουρα δεν είναι από τα κοσμικά στέκια….αλλά ένα πολύ οικονομικό μαγαζί που ωστόσο είναι πάντα γεμάτο από κόσμο λόγω των τιμών αλλά και των μεζέδων του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο ΛεΠα φαίνονταν να απολαμβάνει την παρέα του αλλά και την πολύ όμορφη μέρα, καθώς σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη είναι ανοιξιάτικος και ηλιόλουστος έτσι καθόταν κοντά στον δρόμο, ενώ ήταν φιλικός με τον κόσμο που τον χαιρετούσε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο τραγουδιστής έδειχνε σε πολύ καλή διάθεση και χωρίς τίποτα να θυμίζει τις δύσκολες στιγμές που πρόσφατα είχε εξομολογηθεί πως είχε περάσει λόγω της υπερβολικής κούρασης που όπως είχε αναφέρει είχε φτάσει να νοσηλευτεί για πέντε μέρες ενώ είχε φοβηθεί ακόμη και για την φωνή του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ρεπορτάζ: Μιχαέλα Φωτιάδου