Λονδίνο: Φόρεσε μάσκα αερίων στο μετρό λόγω κοροναϊού…

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε έναν άνδρα να φοράει μάσκα αερίων στο μετρό του Λονδίνου, προκειμένου να προστατευτεί από τον κοροναϊό.

Απίστευτες εικόνες έχει φέρει ο πανικός από τον νέο κοροναϊό στη Μεγάλη Βρετανία.

Ένας άνδρας, για παράδειγμα, στο μετρό του Λονδίνου, φόρεσε μάσκα αερίων, ενώ είναι ντυμένος με επίσημο ένδυμα και διαβάζει χαλαρά εφημερίδα

Ακόμα, στο Μάντσεστερ και σε άλλες περιοχές, εθεάθησαν άνθρωποι που φοράνε μάσκες σαν αυτές των γιατρών για την πανούκλα, τον Μεσαίωνα…

Ένας άνδρας, που ταξίδευε με το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, είναι ο πρώτος Βρετανός υπήκοος που πέθανε από τον νέο κοροναϊό.

Το υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας γνωστοποίησε την Παρασκευή ότι με τον θάνατο αυτόν, ο συνολικός αριθμός των θανάτων από τον Covid-19 αυξήθηκε σε 11, περιλαμβανομένων έξι επιβαινόντων στο κρουαζιερόπλοιο, όπου καταγράφηκαν πάνω από 700 κρούσματα του ιού.

Το βρετανικό ΥΠΕΞ απέφυγε να σχολιάσει σχετικά, ενώ η κυβέρνηση της Ιαπωνίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος.

Νωρίτερα, οι υγειονομικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσαν ότι η χώρα καταμετρά 19 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού, αφού η Ουαλία επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα και δύο νέα κρούσματα του κινεζικού ιού καταγράφηκαν στην Αγγλία.