Λονδίνο: Ξυλοκόπησαν δύο ομοφυλόφιλες… επειδή αρνήθηκαν να φιληθούν! (Video)

Η φωτογραφία των δυο γυναικών με τα πρόσωπα τους ματωμένα από τις γροθιές που έφαγαν από νεαρούς, έκανε τον γύρο του διαδικτύου στις 30 Μαΐου, αμέσως μετά το συμβάν.

Μέσα στο νυχτερινό λεωφορείο και ενώ πήγαιναν στον προορισμό τους, στο Κάμντεν, μπήκε μια παρέα νεαρών που επιτακτικά ζήτησε από τις γυναίκες που είναι ομοφυλόφιλες, να φιληθούν στο στόμα.

Εκείνες αρνήθηκαν και τότε οι νεαροί άρχισαν να τις χλευάζουν και στη συνέχεια τις κακοποίησαν με άγριο ξύλο επειδή δεν φιλήθηκαν. Μάλιστα ένας από αυτούς έκλεψε την τσάντα της μια γυναίκας η οποία διαμαρτυρήθηκε και την ξάπλωσε στο πάτωμα αιμόφυρτη από τις γροθιές του.

Η κάμερα του λεωφορείου είχε καταγράψει το περιστατικό και η αστυνομία δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες. Στο δικαστήριο που άρχισε χθες, το βίντεο που παίχτηκε άφησε άναυδη τη δικαστή εξαιτίας της βιαιότητας του. Άναυδη την άφησε και η συμπεριφορά των δυο από τους τρεις νεαρούς κατηγορούμενους οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια προβολής, γελούσαν ειρωνικά προς τα θύματα.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω για επίθεση μίσους αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι νεαροί έβαλαν στόχο το ζευγάρι και συμπεριφέρθηκαν απρεπώς» είπε η δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση, λίγο πριν διακόψει. Η απόφαση θα βγει σήμερα.