Λιλλήκας: Το απόγευμα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, εξερχόμενος από τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του κόμματος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Νίκο Αναστασιάδη, ανέφερε ότι το απόγευμα αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις της Συμμαχίας Πολιτών σε ό,τι αφορά τη στάση του κόμματος στο β’ γύρο των προεδρικών εκλογών, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Ο Γιώργος Λιλλήκας είπε ότι η αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών άκουσε τις απόψεις του Νίκου Αναστασιάδη για το Κυπριακό και για ζητήματα εσωτερικής διακυβέρνησης, υποδεικνύοντας ότι υπάρχει διαφωνία στο Κυπριακό.

«Τα όσα ακούσαμε και τα όσα συζητήσαμε θα μεταφερθούν στην απογευματινή σύνοδο της Ανώτατης Πολιτικής Συγκλήτου, η οποία και θα πάρει την απόφαση σε σχέση με τη στάση του κόμματος ενόψει δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών» ανέφερε.

Σε ερώτηση αν υπάρχει κάποια πρώτη εκτίμηση σε σχέση με το ποιου υποψήφιου οι θέσεις στο Κυπριακό είναι πιο κοντά στις θέσεις της Συμμαχίας Πολιτών, ο Γιώργος Λιλλήκας ανέφερε ότι διαφωνούν με τη φιλοσοφία και των δύο αλλά θα ήταν άκομψο προτού ενημερώσει τα στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών να προβεί σε δημόσιες δηλώσεις για το θέμα αυτό.