Ληστεία στη Λεμεσό και συμπλοκή με αστυνομικούς

Ληστεία έγινε στις 10 το πρωί σε κοσμηματοπωλείο στη Λεμεσό.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων, μιας γυναίκας και δυο ανδρών ηλικίας 32, 30 και 38 ετών,  τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην διάπραξη ληστείας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Μαρίνο Βασιλείου, ζεύγος δραστών μπήκε στο κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες. Μαζί με τρίτο πρόσωπο που εισήλθε στο κοσμηματοπωλείο λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την μια και μοναδική υπάλληλο, δένοντας την στην καρέκλα με κολλητική ταινία ενώ της φίμωσαν και το στόμα.

«Στην συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, πεζοί. Η υπάλληλος κατάφερε να απελευθερωθεί βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια. Επίσης δόθηκε η περιγραφή στα περίπολα της Αστυνομίας και σε κάποια απόσταση μακριά από το χρυσοχοείο, μέλη της αστυνομικής διεύθυνση Λεμεσού κατάφεραν με την περιγραφή που είχαν να τους εντοπίσουν.

Σύμφωνα με το κ. Βασιλείου, τα δυο μέλη της Αστυνομίας πάλεψαν με τους ληστές με αποτέλεσμα οι πρώτοι να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στις πρώτες βοήθειες. Φαίνεται σε να ρίχτηκε κι ένας πυροβολισμός στον αέρα για εκφοβισμό των δραστών.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρίνονται. Πρόκειται για πρόσωπα από το Ιράν.