Λευκωσία: Την ακινητοποίησε και έκλεψε το σπίτι στο οποίο εργαζόταν

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε μια 22χρονή στην Αστυνομία, ένας άγνωστος άντρας εισέβαλε στο σπίτι όπου αυτή εργάζεται και την ακινητοποίησε πλήρως για να προχωρήσει στην ληστεία.

Συγκεκριμένα η νεαρή εργαζόμενη, ανέφερε πως εντόπισε στην κουζίνα έναν κουκουλοφόρο ο οποίος της έκλεισε το στόμα για να μη καλέσει σε βοήθεια και την ακινητοποίησε δένοντας τα χέρια της με πλαστικούς σφιγκτήρες και στη συνέχεια την οδήγησε στον πρώτο όροφο της οικίας,όπου την φίμωσε με πλαστική ταινία, την ακινητοποίησε δένοντας και τα πόδια της επίσης με πλαστικούς σφιγκτήρες.

Η κοπέλα κατάφερε αργότερα να απελευθερωθεί από μόνη της και να καλέσει βοήθεια, ενώ σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια φαίνεται να λείπουν χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας και το χρηματικό ποσό των $100 Αμερικής.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε ο δράστης είναι μέτριας σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70 μ. περίπου, λευκός, με πράσινα μάτια και φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και σακάκι πράσινου χρώματος. Η υπόθεση συνεχίζεται να ερευνάται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.