Λευκωσία: Σύλληψη 34χρονου για υπόθεση ναρκωτικών

Η ΥΚΑΝ διερευνά υπόθεση παράνομης εισαγωγής, κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών και παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Κατασχέθηκαν πέραν του μισού κιλού συνθετικά ναρκωτικά. Για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση ένας 34χρονος.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι  κλιμάκιο της ΥΚΑΝ ανέκοψε για έλεγχο τον 34χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος περπατούσε σε δρόμο της πρωτεύουσας.

Από σωματικό έλεγχο που του έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του δέκα φακελάκια, τα οποία περιείχαν συνολικά 30 γραμμάρια, φυτικής ύλης, που ομοιάζει με συνθετικά ναρκωτικά.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμά του, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα φυτικής ύλης, που ομοιάζει με συνθετικά ναρκωτικά, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων περίπου, αριθμός από άδεια φακελάκια και φακελάκια που περιείχαν ίχνη φυτικής ύλης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Εναντίον του 34χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το πρωί χθες ο 34χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.