Λεμεσός: Έκαψαν ολοσχερώς κατάστημα με είδη ένδυσης

Από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα γύρω στις 3 τα ξημερώματα καταστάφηκε ολοσχερώς  κατάστημα ειδών ένδυσης που βρίσκεται επί της λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στη Λεμεσό.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού «λόγω της βίαιης ανάφλεξης αναθυμιάσεων της εύφλεκτης ύλης με την οποία περιλούστηκε το εσωτερικό του καταστήματος, προκλήθηκε έκρηξη, με αποτέλεσμα να αποκολληθούν οι αλουμινένιες πόρτες της εισόδου και να εκσφενδονιστούν στην κυριολεξία στο δρόμο».

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, οι δράστες παραβίασαν την ανατολική είσοδο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος και να το περιέλουσαν με βενζίνη, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία πριν επεκταθεί στα εφαπτόμενα καταστήματα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, συνέχισε, κινούνται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, παρά το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ είπε πως δεν υποψιάζεται κανέναν και εξέφρασε άγνοια για τα κίνητρα των δραστών.

Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το κατάστημα, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε υαλοπίνακες γειτονικών καταστημάτων, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.