Λάρνακα: Σύλληψη 31χρονου για κατοχή μαχαιριού και οργάνου εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας

Αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του 31χρονος από τη Λεμεσό για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με υποθέσεις μαχαιροφορίας, κατοχή οργάνου εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, παράνομη κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 3.30 το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας σταμάτησαν στη Λάρνακα αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος από τη Λεμεσό, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του οι Αστυνομικοί εντόπισαν διάφορα απαγορευμένα αντικείμενα δηλαδή ένα μαύρο πτυσσόμενο μαχαίρι το οποίο καταλήγει σε λεπίδα με μυτερή άκρη μήκους 7μιση εκατοστών περίπου και ένα φανάρι το οποίο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Επίσης στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν ένα καλαμάκι με σκόνη crystal ice, ένα σακουλάκι με ίχνη σκόνης crystal ice, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές εκ των οποίων οι δύο δεν ήταν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και αριθμό κινητών τηλεφώνων τα πλείστα εκ των οποίων ήταν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση.

Ανακρινόμενος ο 31χρονος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς για την κατοχή των αντικειμένων, χωρίς ωστόσο να δίνει ικανοποιητικές εξηγήσεις. Ο άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.