Λάρνακα: Συνελήφθησαν 2 άτομα που κυνηγούσαν στη νεκρή ζώνη

Σύμφωνα με Αστυνομική ανακοίνωση, εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο, ένα έμφορτο ΔΟΚΟ με δύο πλήρη φυσίγγια, φανάρια κεφαλής και 11 πλήρη φυσίγγια.

Χθες βράδυ μέλη του κλιμακίου πάταξης της λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ επέβαιναν σε υπηρεσιακό όχημα με οδηγό αστυνομικό, βρίσκονταν στην νεκρή ζώνη μεταξύ Ορόκλινης και Τρούλλων, μετά από άδεια που εξασφάλισαν από τα Ηνωμένα Εθνη, στα πλαίσια διερεύνησης πληροφορίας για λαθροθηρία.

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο των ανδρών της ΜΜΑΔ στάθμευσε σε χωματόδρομο με τα φώτα πορείας και το φάρο αναμμένα, όταν γύρω στις 23.40 εντόπισαν αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση το οποίο οδηγούσε ένας 19χρονος έχοντας συνοδηγό ένα 27χρονο, από την Ορόκλινη.

Οι άνδρες της ΜΜΑΔ έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει αλλά αυτός συνέχισε τη πορεία του με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος ο οδηγός του οποίου τελικά σταμάτησε και σε έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκαν στη θέση του συνοδηγού ένα έμφορτο ΔΟΚΟ με δύο πλήρη φυσίγγια, δύο φανάρια κεφαλής, 11 πλήρη φυσίγγια και διάφορα άλλα τεκμήρια.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του οδηγού όπου στο ψυγείο εντοπίστηκε ένας λαγός.

Οι δύο άνδρες μαζί με τα τεκμήρια οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.