Λάρνακα: “Εκστρατεία αγάπης εθελοντών”

Με στόχο τη συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο τέρμα της παραλίας Μακένζι στη Λάρνακα, εκδήλωση με τίτλο “Εκστρατεία Αγάπης Εθελοντών”.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Ερυθρός Σταυρός Λάρνακας/Αμμοχώστου, τα Κέντρα Νεότητας Λάρνακας/Αμμοχώστου, ο Σύνδεσμος Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας, το Σώμα Προσκόπων Κύπρου, το εστιατόριο «Mare» και εθελοντές.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν αλλά το κοινό μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στους δυσπραγούντες και άπορους συνανθρώπους μας. Στην είσοδο θα υπάρχει επίσης κουτί του Ερυθρού Σταυρού για όσους επιλέξουν να κάνουν χρηματική εισφορά.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι η Πένη Κεβεζέ, ο Ακης Δείξιμος, ο Ανδρόνικος Λευκαρίτης, η Αναστασία, ο Γιώργος Γρηγορίου, ο Ερμογένης, ο Λούκας Κούμνας, ο Πέτρος Αναστασίου, η Φλώρα Θεοδώρου, ο Ανδρέας Γερολέμου, ο Ανδρέας Πετρίδης, ο Νίκος Θεράποντος, οι Duo Maestros, οι Greekings (Dj Phil Me και Γιάννης Λακκοτρύπης», οι Minus One, οι Scordions, η Somnia Band και το συγκρότημα «Μουσικές Περιπλανήσεις».